Parodontax Ultra Clean 75 ml

  • Parodontax Ultra Clean
  • Munvård
  • Dålig andedräkt

Parodontax Ultra Clean är en effektiv produkt för munvård som speciellt riktar sig mot personer med dålig andedräkt. Med sin unika formula bekämpar den bakterier och plack som kan orsaka dålig andedräkt. Produkten kommer i en praktisk förpackning på 75 ml och är enkel att använda. Parodontax Ultra Clean ger dig en fräsch och ren känsla i munnen och hjälper till att upprätthålla en god munhälsa.

35.00kr

  • ✅ Parodontax Ultra Clean är en munvårdprodukt.

  • ✅ Den hjälper till att bekämpa dålig andedräkt.

  • ✅ Produkten innehåller 75 ml.

  • ✅ Parodontax Ultra Clean ger en ultraren känsla.

  • ✅ Den är speciellt utformad för att rengöra tandköttet.

Beskrivning

Parodontax Ultra Clean - För en fräsch andedräkt och friskt tandkött

Parodontax Ultra Clean är en effektiv tandkräm som är speciellt utformad för att bekämpa dålig andedräkt och främja hälsosamt tandkött. Med sina unika egenskaper och noggrant utvalda ingredienser är denna produkt ett utmärkt val för dem som vill uppnå en fräsch andedräkt och bibehålla en god munhälsa.

Bekämpar dålig andedräkt

Dålig andedräkt kan vara både obehagligt och pinsamt. Parodontax Ultra Clean är utvecklad för att effektivt bekämpa dålig andedräkt genom att eliminera bakterier och neutralisera illaluktande ämnen i munnen. Tandkrämen innehåller en unik kombination av aktiva ingredienser, inklusive fluor och natriumbikarbonat, som hjälper till att minska bakterieansamlingar och främja en frisk andedräkt.

Förbättrar tandköttets hälsa

Parodontax Ultra Clean är också utformad för att främja en god tandköttshälsa. Tandkrämen innehåller en hög koncentration av fluor, vilket hjälper till att stärka tandemaljen och förebygga karies. Dessutom innehåller den även naturliga växtextrakt som kamomill och echinacea, vilka har antiinflammatoriska egenskaper och kan hjälpa till att lugna och vårda tandköttet.

Användning och rekommendationer

För att få bästa resultat rekommenderas det att använda Parodontax Ultra Clean tandkräm två gånger om dagen, morgon och kväll. Borsta tänderna noggrant i minst två minuter för att säkerställa att alla ytor rengörs ordentligt. Skölj munnen efter borstning och undvik att äta eller dricka något under de närmaste 30 minuterna för att ge tandkrämen tid att verka.

Sammanfattning

Parodontax Ultra Clean är en tandkräm som är utformad för att bekämpa dålig andedräkt och främja en frisk tandköttshälsa. Med sina aktiva ingredienser och naturliga växtextrakt är denna produkt ett utmärkt val för dem som vill uppnå en fräsch andedräkt och bibehålla en god munhälsa. Använd Parodontax Ultra Clean regelbundet för att uppleva dess fördelar och njuta av en friskare och mer behaglig munhälsa.

Ytterligare information

Varumärke

Parodontax

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Parodontax Ultra Clean 75 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram