Pixi 24K Eye Elixir 9,3 ml

  • Naturliga ingredienser
  • 24K guld
  • Fuktgivande effekt

Pixi 24K Eye Elixir är en ögonkräm som innehåller naturliga ingredienser och är berikad med 24K guld. Denna lyxiga formula ger en fuktgivande effekt och hjälper till att reducera synliga tecken på åldrande runt ögonområdet. Med regelbunden användning kan denna ögonkräm bidra till att förbättra hudens elasticitet och ge en mer ungdomlig och strålande look. Ge dina ögon en extra boost av näring och återfuktning med Pixi 24K Eye Elixir.

348.00kr

  • ✅ Ger intensiv återfuktning för ögonområdet

  • ✅ Innehåller 24K guld för att ge lyster

  • ✅ Minskar synligheten av fina linjer och rynkor

  • ✅ Lugnar och återupplivar trötta ögon

  • ✅ Passar alla hudtyper och kan användas dagligen

Beskrivning

Pixi 24K Eye Elixir - En revolutionerande ögonkräm för ungdomlig och strålande hud

Pixi 24K Eye Elixir är en fantastisk ögonkräm som är speciellt utformad för att ge dig en ungdomlig och strålande hud runt ögonområdet. Med sin unika formula och högkvalitativa ingredienser är denna ögonkräm ett måste för alla som vill ta hand om sin hud på bästa möjliga sätt.

Fördelarna med Pixi 24K Eye Elixir

Denna ögonkräm har många fördelar som gör den till en favorit bland både experter och användare. Här är några av de viktigaste fördelarna med Pixi 24K Eye Elixir: 1. Minskar synligheten av fina linjer och rynkor: Med sin avancerade formula hjälper denna ögonkräm till att minska synligheten av fina linjer och rynkor runt ögonområdet. Den återfuktar huden på djupet och ger den en fastare och mer ungdomlig look. 2. Minskar mörka ringar och påsar under ögonen: Pixi 24K Eye Elixir är också effektiv när det gäller att minska mörka ringar och påsar under ögonen. Dess uppfriskande formula hjälper till att ljusa upp huden och ge den en mer vaken och strålande look. 3. Ger näring och återfuktar huden: Denna ögonkräm är berikad med närande ingredienser som hjälper till att återfukta och vårda huden runt ögonen. Den ger näring på djupet och gör huden mjuk och smidig. 4. Ger en uppstramande effekt: Pixi 24K Eye Elixir har en uppstramande effekt på huden runt ögonen. Den hjälper till att förbättra hudens elasticitet och ger den en fastare och mer ungdomlig look.

Användning av Pixi 24K Eye Elixir

För att få bästa resultat rekommenderas det att använda Pixi 24K Eye Elixir regelbundet. Applicera en liten mängd ögonkräm på rengjord hud runt ögonområdet och klappa försiktigt in den tills den absorberas helt. Använd morgon och kväll för att få maximal effekt.

Sammanfattning

Pixi 24K Eye Elixir är en revolutionerande ögonkräm som ger dig en ungdomlig och strålande hud runt ögonområdet. Med sina fördelar som att minska synligheten av fina linjer och rynkor, minska mörka ringar och påsar under ögonen, ge näring och återfukta huden samt ge en uppstramande effekt, är denna ögonkräm ett utmärkt val för alla som vill ta hand om sin hud på bästa möjliga sätt. Använd regelbundet för att få bästa resultat och njut av en ungdomlig och strålande hud!

Ytterligare information

Varumärke

Pixi

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pixi 24K Eye Elixir 9,3 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram