Rea!

Pixi Beauty Balm No.5 Mocha 50 ml

Det ursprungliga priset var: 339.00kr.Det nuvarande priset är: 271.00kr.

Beskrivning

Pixi Beauty Balm No.5 Mocha - En fantastisk foundation för en felfri bas

Pixi Beauty Balm No.5 Mocha är en otrolig foundation som ger dig en perfekt och felfri bas. Denna produkt är ett måste för alla som vill ha en naturlig och strålande hudton. Med denna foundation kan du enkelt uppnå en jämn och vacker hud med en fantastisk lyster.

Fördelarna med Pixi Beauty Balm No.5 Mocha

Pixi Beauty Balm No.5 Mocha har många fördelar som gör den till en populär produkt bland både makeup-artister och vanliga användare. Här är några av de främsta fördelarna med denna foundation: 1. Perfekt täckning: Pixi Beauty Balm No.5 Mocha ger en utmärkt täckning som döljer ojämnheter, rodnad och andra hudproblem. Du kan enkelt bygga upp täckningen efter behov och få en naturlig finish. 2. Lyster och glow: Denna foundation ger en vacker lyster och glow till huden. Den innehåller ljusreflekterande partiklar som ger en strålande och ungdomlig look. 3. Lätt formula: Pixi Beauty Balm No.5 Mocha har en lätt och behaglig formula som inte känns tung eller kakig på huden. Den smälter in i huden och ger en naturlig känsla. 4. Långvarig: Denna foundation är långvarig och håller hela dagen utan att behöva bättras på. Du kan vara säker på att din bas ser perfekt ut hela dagen.

Hur använder man Pixi Beauty Balm No.5 Mocha?

Att använda Pixi Beauty Balm No.5 Mocha är enkelt och smidigt. Här är några steg för att få bästa resultat: 1. Förbered din hud genom att rengöra och återfukta den ordentligt. 2. Applicera en liten mängd foundation på handryggen eller direkt på ansiktet. 3. Använd en foundationborste, svamp eller fingertopparna för att fördela produkten jämnt över huden. Börja från mitten av ansiktet och arbeta utåt. 4. Bygg upp täckningen efter behov genom att applicera mer produkt på områden som behöver extra täckning. 5. Avsluta med att fixera din bas med ett lätt puder för att förlänga hållbarheten.

Varför välja Pixi Beauty Balm No.5 Mocha?

Pixi Beauty Balm No.5 Mocha är ett utmärkt val för alla som vill ha en foundation som ger en felfri och naturlig bas. Med dess fantastiska täckning, lyster och långvarighet kommer du att känna dig självsäker och strålande hela dagen. Beställ din Pixi Beauty Balm No.5 Mocha idag och upplev själv fördelarna med denna fantastiska foundation. Du kommer inte bli besviken!

Ytterligare information

Varumärke

Pixi

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pixi Beauty Balm No.5 Mocha 50 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram