Pixi Botanical Collagen Eye Serum 25 ml

  • Naturlig
  • Kollagenboost
  • 25 ml

Pixi Botanical Collagen Eye Serum är en naturlig ögonkräm som ger en kollagenboost till huden runt ögonen. Med sin formula på 25 ml är den perfekt för daglig användning. Denna ögonkräm är speciellt framtagen för att återfukta och vårda den känsliga huden runt ögonen, samtidigt som den hjälper till att minska synligheten av fina linjer och rynkor. Med Pixi Botanical Collagen Eye Serum kan du ge din hud den extra omsorg den behöver för att se ungdomlig och strålande ut.

379.00kr

  • ✅ Återfuktande ögonserum med kollagen för strålande hud.

  • ✅ Minskar synligheten av fina linjer och rynkor.

  • ✅ Innehåller naturliga växtextrakt för att lugna och vårda huden.

  • ✅ Lätt formula som absorberas snabbt utan att kladda.

  • ✅ Passar alla hudtyper och kan användas dagligen.

Beskrivning

Pixi Botanical Collagen Eye Serum - För en ungdomlig och strålande ögonkontur

Pixi Botanical Collagen Eye Serum är en revolutionerande ögonkräm som är speciellt utformad för att ge dig en ungdomlig och strålande ögonkontur. Med sin unika formula och kraftfulla ingredienser hjälper denna ögonkräm till att minska synliga ålderstecken runt ögonen, såsom fina linjer, rynkor och mörka ringar.

Fördelarna med Pixi Botanical Collagen Eye Serum

Denna ögonkräm är berikad med kollagen, som är en viktig komponent för att bibehålla hudens elasticitet och fasthet. Genom att använda Pixi Botanical Collagen Eye Serum regelbundet kan du förbättra hudens struktur och minska uppkomsten av fina linjer och rynkor runt ögonen. En annan viktig ingrediens i denna ögonkräm är botaniska extrakt, som hjälper till att lugna och återfukta huden. Dessa extrakt har även antioxidativa egenskaper som skyddar huden mot skadliga fria radikaler och miljöfaktorer som kan påverka hudens hälsa och utseende.

Hur man använder Pixi Botanical Collagen Eye Serum

Applicera en liten mängd av ögonserumet på rengjord hud runt ögonområdet. Massera försiktigt in produkten med hjälp av fingertopparna tills den absorberas helt. Använd ögonkrämen morgon och kväll för bästa resultat.

Varför välja Pixi Botanical Collagen Eye Serum

Pixi Botanical Collagen Eye Serum är en populär produkt bland hudvårdsentusiaster och har fått positiva recensioner för sina effektiva resultat. Här är några skäl till varför du bör välja denna ögonkräm: 1. Kollagenberikad formula: Kollagen är en viktig komponent för att bibehålla hudens elasticitet och fasthet. Genom att använda denna ögonkräm kan du förbättra hudens struktur och minska synliga ålderstecken runt ögonen. 2. Botaniska extrakt: De botaniska extrakten i denna ögonkräm hjälper till att lugna och återfukta huden samtidigt som de skyddar mot skadliga fria radikaler och miljöfaktorer. 3. Minskar synliga ålderstecken: Genom att regelbundet använda Pixi Botanical Collagen Eye Serum kan du minska uppkomsten av fina linjer, rynkor och mörka ringar runt ögonen, vilket ger dig en ungdomlig och strålande ögonkontur. 4. Populär och pålitlig produkt: Pixi är ett välkänt och pålitligt varumärke inom hudvård. Deras produkter är kända för att vara effektiva och av hög kvalitet. Sammanfattningsvis är Pixi Botanical Collagen Eye Serum en fantastisk ögonkräm som kan hjälpa dig att uppnå en ungdomlig och strålande ögonkontur. Med sin kollagenberikade formula och botaniska extrakt är denna ögonkräm ett utmärkt val för att minska synliga ålderstecken runt ögonen. Prova den idag och upplev dess fördelar för din hud!

Ytterligare information

Varumärke

Pixi

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pixi Botanical Collagen Eye Serum 25 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram