Pixi Dream-y Mist 80 ml

  • Naturliga ingredienser
  • Fuktgivande effekt
  • Praktisk förpackning

Pixi Dream-y Mist är ett ansiktsvatten som innehåller naturliga ingredienser. Det har en fuktgivande effekt som hjälper till att återfukta och balansera huden. Ansiktsvattnet kommer i en praktisk förpackning som gör det enkelt att använda och ta med sig på resor. Med Pixi Dream-y Mist kan du ge din hud en uppfriskande boost när som helst på dagen.

249.00kr

  • ✅ Ger fukt och återfuktar huden

  • ✅ Innehåller lugnande och uppfriskande ingredienser

  • ✅ Kan användas som en del av daglig hudvårdsrutin

  • ✅ Ger en fräsch och återupplivande känsla på huden

  • ✅ Passar alla hudtyper och kan användas när som helst

Beskrivning

Pixi Dream-y Mist - Återfuktande ansiktsvatten för strålande hud

Pixi Dream-y Mist är ett fantastiskt återfuktande ansiktsvatten som ger din hud en strålande och fräsch känsla. Med sina naturliga ingredienser och innovativa formula är detta ansiktsvatten en riktig game-changer för din hudvårdsrutin.

Återfuktning och uppfräschning

Pixi Dream-y Mist är speciellt framtaget för att ge din hud den ultimata återfuktningen och uppfräschningen den behöver. Med hjälp av ingredienser som glycerin och kamomillvatten hjälper detta ansiktsvatten till att återställa hudens fuktbalans och ge en hälsosam lyster.

Naturliga ingredienser för bästa resultat

Pixi Dream-y Mist innehåller en rad naturliga ingredienser som är kända för sina fördelar för huden. Kamomillvatten lugnar och mjukar upp huden, medan glycerin hjälper till att bevara hudens fuktighet. Dessutom innehåller ansiktsvattnet även antioxidantrika extrakt från grönt te och lavendel, som skyddar huden mot fria radikaler och ger en frisk och ungdomlig hudton.

Användning och fördelar

Pixi Dream-y Mist är enkel att använda och kan appliceras på ren hud både morgon och kväll. Spraya ansiktsvattnet över ansiktet med ett avstånd på ca 20 cm och låt det torka naturligt. Du kan även använda ansiktsvattnet under dagen för att ge huden en extra fuktboost och uppfräschning. Fördelarna med Pixi Dream-y Mist är många. För det första ger det omedelbar återfuktning och lyster till huden. Det hjälper även till att balansera hudens pH-värde och förbereder huden för efterföljande hudvårdsprodukter. Dessutom kan ansiktsvattnet användas som en fixeringsspray för att hålla din makeup på plats under hela dagen.

Sammanfattning

Pixi Dream-y Mist är det perfekta ansiktsvattnet för dig som vill ge din hud en extra boost av återfuktning och uppfräschning. Med sina naturliga ingredienser och innovativa formula ger detta ansiktsvatten din hud en strålande och fräsch känsla. Använd det regelbundet för att uppnå en hälsosam och ungdomlig hudton.

Ytterligare information

Varumärke

Pixi

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pixi Dream-y Mist 80 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram