Pixi Glow Mud Mask 45 ml

  • Naturlig
  • Aknebekämpande
  • Glow-effekt

Pixi Glow Mud Mask är en naturlig ansiktsmask som är speciellt framtagen för att bekämpa akne och ge huden en strålande glow-effekt. Masken innehåller ingredienser som djuprengör porerna och minskar överflödig olja, samtidigt som den lugnar och återfuktar huden. Med regelbunden användning kan denna mask hjälpa till att reducera synligheten av akne och ge en klarare och mer strålande hud. Pixi Glow Mud Mask är perfekt för dig som vill ha en effektiv och naturlig lösning för att behandla akne och samtidigt få en vacker glow-effekt på huden.

279.00kr

  • ✅ Effektivt ansiktsmask för att behandla akne och orenheter

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser som rengör och lugnar huden

  • ✅ Ger en fräsch och strålande hud med förbättrad lyster

  • ✅ Passar alla hudtyper och kan användas regelbundet

  • ✅ Praktisk förpackning med 45 ml produkt

Beskrivning

Pixi Glow Mud Mask - En effektiv lösning för akne och ansiktsvård

Pixi Glow Mud Mask är en populär produkt inom hudvård som erbjuder en effektiv lösning för personer som lider av akne och behöver ta hand om sin ansiktshy. Denna ansiktsmask är speciellt framtagen för att bekämpa akne och samtidigt ge huden en fräsch och strålande lyster.

Aknebehandling med Pixi Glow Mud Mask

Pixi Glow Mud Mask är berikad med naturliga ingredienser som hjälper till att rengöra och behandla huden på djupet. Den innehåller bland annat kaolinlera och havssalt, vilka är kända för sina rengörande och exfolierande egenskaper. Dessa ingredienser hjälper till att avlägsna överflödig olja och orenheter som kan orsaka akneutbrott.

Fördelar med Pixi Glow Mud Mask

- Minskar synligheten av finnar och orenheter: Genom att använda Pixi Glow Mud Mask regelbundet kan du minska synligheten av finnar och orenheter på huden. Masken hjälper till att rensa porerna och förhindra att nya utbrott uppstår. - Ger en strålande lyster: Pixi Glow Mud Mask innehåller även glykolsyra och ginseng, vilka hjälper till att ge huden en strålande och ungdomlig lyster. Dessa ingredienser arbetar tillsammans för att förbättra hudens textur och minska synligheten av ojämnheter. - Lugnar och återfuktar huden: Trots att Pixi Glow Mud Mask är en djuprengörande mask, är den också skonsam mot huden och hjälper till att lugna och återfukta den. Detta är särskilt viktigt för personer med akne, eftersom huden kan bli irriterad och uttorkad av andra behandlingar.

Hur man använder Pixi Glow Mud Mask

För att använda Pixi Glow Mud Mask, följ dessa enkla steg: 1. Rengör ansiktet noggrant och torka det torrt. 2. Applicera ett jämnt lager av masken över hela ansiktet, undvik ögonområdet. 3. Låt masken verka i cirka 15-20 minuter eller tills den har torkat helt. 4. Skölj av masken med ljummet vatten och klappa försiktigt ansiktet torrt. 5. Avsluta med din vanliga hudvårdsrutin, inklusive fuktighetskräm.

Sammanfattning

Pixi Glow Mud Mask är en effektiv ansiktsmask som hjälper till att bekämpa akne och ge huden en strålande lyster. Med sina naturliga ingredienser och djuprengörande egenskaper är denna mask ett utmärkt val för personer som vill ta hand om sin ansiktshy och minska synligheten av finnar och orenheter. Använd regelbundet för bästa resultat och njut av en fräsch och strålande hud.

Ytterligare information

Varumärke

Pixi

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pixi Glow Mud Mask 45 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram