Pixi Glow Tonic Serum 30 ml

  • Ansiktsvård
  • Serum
  • Pixi Glow Tonic

Pixi Glow Tonic Serum är en populär produkt inom ansiktsvård. Serumet är speciellt framtaget för att ge huden en strålande och ungdomlig lyster. Med sin unika formula hjälper det till att exfoliera och återfukta huden samtidigt som det minskar synligheten av porer och ojämnheter. Pixi Glow Tonic Serum innehåller bland annat AHA-syror och ginseng som hjälper till att förbättra hudens textur och ge en jämnare hudton. Serumet är lätt att applicera och absorberas snabbt av huden. Med regelbunden användning kan du uppnå en frisk och strålande hud.

399.00kr

  • ✅ Pixi Glow Tonic Serum - 30 ml

  • ✅ Ett ansiktsserum för att ge huden lyster och glow

  • ✅ Innehåller AHA-syror för att exfoliera och förnya huden

  • ✅ Passar alla hudtyper och kan användas dagligen

  • ✅ Minskar synligheten av porer och ojämn hudton

Beskrivning

Pixi Glow Tonic Serum - För en strålande hud

Pixi Glow Tonic Serum är en fantastisk produkt som hjälper till att ge din hud en strålande och ungdomlig lyster. Med sina kraftfulla ingredienser och unika formula är detta serum ett måste i din dagliga hudvårdsrutin.

Fördelarna med Pixi Glow Tonic Serum

Pixi Glow Tonic Serum är framtaget för att ge din hud en jämnare ton, minska synligheten av porer och förbättra hudens textur. Serumet innehåller bland annat glykolsyra och aloe vera, vilket hjälper till att exfoliera huden skonsamt och ge den en fräsch och ungdomlig lyster.

Hur använder man Pixi Glow Tonic Serum?

Användningen av Pixi Glow Tonic Serum är enkel. Applicera några droppar av serumet på rengjord hud och massera försiktigt in det i ansiktet och på halsen. Serumet kan användas både morgon och kväll, och det rekommenderas att använda en fuktighetskräm efteråt för att låsa in fukt och maximera resultaten.

Varför välja Pixi Glow Tonic Serum?

Det finns många anledningar till varför Pixi Glow Tonic Serum är en populär produkt inom hudvård. För det första är serumet framtaget av Pixi, ett välkänt och respekterat varumärke inom skönhetsindustrin. För det andra innehåller serumet inga parabener, sulfater eller ftalater, vilket gör det lämpligt för alla hudtyper.

Var kan man köpa Pixi Glow Tonic Serum?

Pixi Glow Tonic Serum kan köpas online på apohem.se. Apohem erbjuder ett brett utbud av hudvårdsprodukter och har snabb leverans. Besök deras hemsida för att beställa Pixi Glow Tonic Serum och uppleva fördelarna själv.

Sammanfattning

Pixi Glow Tonic Serum är en fantastisk produkt som hjälper till att ge din hud en strålande lyster. Med sina kraftfulla ingredienser och unika formula är detta serum ett måste i din dagliga hudvårdsrutin. Beställ Pixi Glow Tonic Serum från apohem.se idag och upplev fördelarna själv!

Ytterligare information

Varumärke

Pixi

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pixi Glow Tonic Serum 30 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram