Rea!

Pixi Hydrating Milky Cleanser 135 ml

  • Fuktgivande
  • Mjukgörande
  • Rengörande

Pixi Hydrating Milky Cleanser är en ansiktsrengöring som ger fukt, mjukgör och rengör huden effektivt. Med sin unika formula hjälper den till att återfukta och bevara hudens naturliga fuktbalans. Produkten är skonsam och passar för daglig användning. Den tar bort smuts, olja och makeup utan att torka ut huden. Pixi Hydrating Milky Cleanser är perfekt för att rengöra och vårda ansiktet på ett skonsamt sätt.

223.00kr

  • ✅ Rengör huden effektivt och skonsamt

  • ✅ Innehåller återfuktande ingredienser för mjuk och fräsch hud

  • ✅ Passar alla hudtyper, även känslig hud

  • ✅ Tar bort smuts, olja och makeup utan att torka ut

  • ✅ Ger en ren och klar hud med naturlig lyster

Beskrivning

Pixi Hydrating Milky Cleanser - En återfuktande ansiktsrengöring för strålande hud

Pixi Hydrating Milky Cleanser är en populär ansiktsrengöring som hjälper till att rengöra och återfukta huden på djupet. Denna rengöring är speciellt framtagen för att ge en mjuk och len känsla samtidigt som den tar bort smuts, olja och makeup från huden.

Fördelar med Pixi Hydrating Milky Cleanser

- Återfuktande: Denna rengöring innehåller naturliga ingredienser som hjälper till att återfukta huden och bevara dess naturliga fuktbalans. Detta gör att huden känns mjuk och återfuktad efter användning. - Rengörande: Pixi Hydrating Milky Cleanser är effektiv på att ta bort smuts, olja och makeup från huden. Den rengör porerna på djupet och lämnar huden ren och fräsch. - Mjukgörande: Med hjälp av mjukgörande ingredienser som mjölkproteiner och kamomill hjälper denna rengöring till att ge huden en mjuk och len känsla. Den passar perfekt för dig som vill ha en rengöring som inte torkar ut huden.

Hur använder man Pixi Hydrating Milky Cleanser?

Användning av Pixi Hydrating Milky Cleanser är enkel. Börja med att fukta ansiktet med vatten. Massera sedan in en liten mängd rengöring i ansiktet med cirkulära rörelser. Skölj av med ljummet vatten och klappa huden torr med en handduk. Använd rengöringen morgon och kväll för bästa resultat.

Varför välja Pixi Hydrating Milky Cleanser?

Pixi Hydrating Milky Cleanser är ett utmärkt val för dig som vill ha en rengöring som både återfuktar och rengör huden. Dess naturliga ingredienser gör den lämplig för alla hudtyper, inklusive känslig hud. Produkten är också fri från parabener, sulfater och mineraloljor, vilket gör den till ett mer hållbart val för både din hud och miljön. Sammanfattningsvis är Pixi Hydrating Milky Cleanser en fantastisk ansiktsrengöring som ger dig en ren, återfuktad och strålande hud. Med sina naturliga ingredienser och mjukgörande egenskaper är den ett utmärkt val för daglig användning. Prova den idag och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Pixi

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pixi Hydrating Milky Cleanser 135 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram