Pixi Hydrating Milky Mist 30 ml

  • Fuktgivande
  • Mjölkaktig formula
  • 30 ml förpackning

Pixi Hydrating Milky Mist är en fuktgivande ansiktsvatten med en mjölkaktig formula. Den kommer i en praktisk förpackning på 30 ml. Denna produkt är perfekt för att återfukta och fräscha upp huden under dagen. Den kan användas både före och efter makeup för att ge huden extra fukt och lyster. Pixi Hydrating Milky Mist är ett populärt val för personer som vill ha en enkel och effektiv ansiktsvård.

139.00kr

  • ✅ Ger intensiv återfuktning för huden

  • ✅ Innehåller lugnande och mjukgörande ingredienser

  • ✅ Kan användas både före och efter makeup

  • ✅ Ger en fräsch och återfuktad känsla hela dagen

  • ✅ Perfekt att ha med sig för snabb återfuktning under dagen

Beskrivning

Pixi Hydrating Milky Mist - Fuktgivande ansiktsvatten för strålande hud

Pixi Hydrating Milky Mist är ett populärt ansiktsvatten som ger din hud en intensiv fuktboost och hjälper till att återställa dess naturliga lyster. Med en lätt och mjölkaktig formula är denna mist perfekt för att återfukta och lugna huden under dagen eller som en del av din kvällsrutin.

Fuktboost för torr och trött hud

Om du lider av torr eller trött hud kan Pixi Hydrating Milky Mist vara den perfekta lösningen för dig. Den innehåller näringsrika ingredienser som hyaluronsyra och svart havreextrakt, vilket hjälper till att binda fukt i huden och ge den en frisk och strålande look. Ansiktsvattnet är även berikat med kamomill och aloe vera, som lugnar och återfuktar huden på djupet.

Enkel att använda

Pixi Hydrating Milky Mist är enkel att använda och passar alla hudtyper. Du kan använda den som en del av din dagliga hudvårdsrutin genom att spraya den över ansiktet efter rengöring och innan applicering av serum eller fuktighetskräm. Du kan även använda den under dagen för att ge din hud en snabb fuktboost eller för att fräscha upp sminket.

Fördelar med Pixi Hydrating Milky Mist

- Ger intensiv fukt till torr och trött hud - Återställer hudens naturliga lyster - Innehåller näringsrika ingredienser som hyaluronsyra och svart havreextrakt - Lugnar och återfuktar huden på djupet med kamomill och aloe vera - Passar alla hudtyper och kan användas både dag och natt

Varför välja Pixi Hydrating Milky Mist?

Pixi är ett välkänt och respekterat varumärke inom hudvård och deras produkter är kända för att vara effektiva och skonsamma mot huden. Pixi Hydrating Milky Mist är inget undantag och har fått positiva recensioner från användare världen över. Med denna mist kan du ge din hud den fuktboost den behöver för att se frisk och strålande ut. Beställ din Pixi Hydrating Milky Mist idag och upplev fördelarna med denna fuktgivande ansiktsvatten. Ge din hud den kärlek den förtjänar och njut av en strålande och återfuktad hud varje dag.

Ytterligare information

Varumärke

Pixi

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pixi Hydrating Milky Mist 30 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram