Pixi Hydrating Milky Mist 80 ml

  • Fuktgivande
  • Ansiktsvatten
  • Pixi

Pixi Hydrating Milky Mist är ett fuktgivande ansiktsvatten som hjälper till att återfukta och lugna huden. Med sin lätta och mjölkaktiga formula kan den enkelt sprutas på ansiktet för att ge omedelbar fukt och lyster. Ansiktsvattnet innehåller näringsrika ingredienser som svart havreextrakt, provitamin A och C samt linfröolja som hjälper till att stärka hudens naturliga barriär och ge en frisk och strålande hud. Perfekt att använda både morgon och kväll för att hålla huden återfuktad och balanserad.

279.00kr

  • ✅ Ger intensiv återfuktning för huden

  • ✅ Innehåller lugnande och mjukgörande ingredienser

  • ✅ Kan användas både före och efter makeup

  • ✅ Ger en fräsch och återfuktad känsla på huden

  • ✅ Praktiskt format som är lätt att ta med sig

Beskrivning

Pixi Hydrating Milky Mist - Återfuktande ansiktsvatten för strålande hud

Pixi Hydrating Milky Mist är ett fantastiskt ansiktsvatten som ger din hud den ultimata återfuktningen den behöver. Med sin unika formula och naturliga ingredienser ger denna produkt dig en strålande och frisk hud.

Återfuktning för torr hud

Om du lider av torr hud är Pixi Hydrating Milky Mist den perfekta lösningen för dig. Den innehåller näringsrika ingredienser som hjälper till att återfukta och mjukgöra huden på djupet. Med regelbunden användning kommer du att märka en märkbar förbättring av hudens elasticitet och mjukhet.

Naturliga ingredienser för bästa resultat

Pixi Hydrating Milky Mist är framställd med omsorgsfullt utvalda naturliga ingredienser som ger din hud den bästa möjliga behandlingen. Produkten innehåller bland annat kamomill och havreextrakt, som är kända för sina lugnande och återfuktande egenskaper. Dessa ingredienser hjälper till att balansera hudens fuktighetsnivåer och ger en frisk och strålande hudton.

Användning och fördelar

Pixi Hydrating Milky Mist är enkel att använda och kan appliceras när som helst under dagen för att ge din hud en extra fuktboost. Spraya bara ett jämnt lager över ansiktet och låt det absorberas naturligt. Du kan även använda den över din makeup för att ge en fräsch och naturlig finish. Fördelarna med Pixi Hydrating Milky Mist är många. Förutom att ge en intensiv återfuktning hjälper den även till att lugna och balansera huden. Den kan användas av alla hudtyper och är särskilt effektiv för torr och känslig hud.

Sammanfattning

Pixi Hydrating Milky Mist är en fantastisk produkt för dig som vill ge din hud den ultimata återfuktningen. Med sina naturliga ingredienser och enkel användning kommer den att ge dig en strålande och frisk hud. Oavsett om du har torr, känslig eller normal hud, kommer denna produkt att ge dig de resultat du önskar. Beställ din Pixi Hydrating Milky Mist idag och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Pixi

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pixi Hydrating Milky Mist 80 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram