Pixi Hydrating Milky Serum 30 ml

  • Fuktgivande
  • Mjukgörande
  • 30 ml

Pixi Hydrating Milky Serum är en fuktgivande och mjukgörande ansiktsserum som kommer i en förpackning om 30 ml. Serumet är speciellt framtaget för att ge huden extra fukt och näring, vilket hjälper till att återställa hudens naturliga balans och ge en mjuk och smidig känsla. Med sin lätta och snabbabsorberande formula passar serumet perfekt för daglig användning och kan användas både morgon och kväll. Ge din hud den extra boost den behöver med Pixi Hydrating Milky Serum.

398.00kr

  • ✅ Ger intensiv återfuktning för huden

  • ✅ Innehåller mjölkproteiner som ger näring till huden

  • ✅ Lätt konsistens som snabbt absorberas av huden

  • ✅ Passar alla hudtyper, även känslig hud

  • ✅ Ger en mjuk och smidig känsla på huden

Beskrivning

Pixi Hydrating Milky Serum - För intensiv återfuktning och lyster

Pixi Hydrating Milky Serum är ett fantastiskt serum som ger din hud den ultimata återfuktningen och lystern den behöver. Med sin unika formula och högkvalitativa ingredienser är detta serum perfekt för dig som vill ge din hud en extra boost av fukt och näring.

Fördelar med Pixi Hydrating Milky Serum

Pixi Hydrating Milky Serum är speciellt utformat för att ge din hud en intensiv återfuktning. Serumet innehåller hyaluronsyra, som är känt för sin förmåga att binda fukt och ge huden en mjuk och smidig känsla. Dessutom innehåller serumet vitamin C, som hjälper till att ge huden en strålande lyster och jämnar ut hudtonen.

Användning av Pixi Hydrating Milky Serum

Pixi Hydrating Milky Serum är enkelt att använda och passar alla hudtyper. Applicera serumet på rengjord hud, efter rengöring och toner. Massera in serumet i ansiktet och halsen med lätta, cirkulära rörelser tills det har absorberats helt. För bästa resultat rekommenderas att använda serumet både morgon och kväll.

Varför välja Pixi Hydrating Milky Serum?

Pixi Hydrating Milky Serum är en populär produkt inom hudvård och har fått mycket positiv feedback från användare. Serumet är dermatologiskt testat och är fritt från parabener och sulfater. Dess unika formula ger din hud den intensiva återfuktning den behöver, samtidigt som den ger en strålande lyster och jämnar ut hudtonen.

Slutsats

Pixi Hydrating Milky Serum är det perfekta serumet för dig som vill ge din hud en extra boost av fukt och lyster. Med sin unika formula och högkvalitativa ingredienser kommer detta serum att ge din hud den ultimata återfuktningen och näringen den behöver. Ge din hud det bästa med Pixi Hydrating Milky Serum och upplev en strålande och frisk hud varje dag.

Ytterligare information

Varumärke

Pixi

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pixi Hydrating Milky Serum 30 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram