Rea!

Pixi Peel & Polish 80 ml

  • Ansiktspeeling
  • Pixi Peel Polish
  • 80 ml

Pixi Peel Polish är en populär ansiktspeeling som kommer i en förpackning om 80 ml. Denna ansiktspeeling är känd för sin effektiva exfoliering och polering av huden. Den hjälper till att avlägsna döda hudceller och orenheter, vilket resulterar i en mjukare och mer strålande hud. Pixi Peel Polish är ett perfekt tillskott till din ansiktsvårdsrutin för att få en fräsch och ungdomlig hud.

Det ursprungliga priset var: 379.00kr.Det nuvarande priset är: 303.00kr.

  • ✅ Pixi Peel & Polish är en ansiktspeeling på 80 ml.

  • ✅ Produkten exfolierar och polerar huden för en fräschare look.

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser som fruktenzymer och mjölksyra.

  • ✅ Passar alla hudtyper och kan användas 1-2 gånger i veckan.

  • ✅ Ger en jämnare hudton och minskar synligheten av porer.

Beskrivning

Pixi Peel & Polish - En effektiv ansiktspeeling för strålande hud

Pixi Peel & Polish är en populär ansiktspeeling som hjälper till att ge dig en strålande och ungdomlig hud. Med sin unika formula och naturliga ingredienser är denna produkt ett måste i din hudvårdsrutin. Här är allt du behöver veta om Pixi Peel & Polish.

Effektiv exfoliering för en fräsch hud

Pixi Peel & Polish är en exfolierande produkt som hjälper till att avlägsna döda hudceller och orenheter från hudens yta. Den innehåller en kombination av naturliga enzymer och fruktsyror som varsamt exfolierar huden, vilket resulterar i en fräsch och klar hudton.

Naturliga ingredienser för skonsam behandling

En av de bästa egenskaperna hos Pixi Peel & Polish är dess användning av naturliga ingredienser. Produkten innehåller bland annat mjölksyra, vilket är en mild fruktsyra som hjälper till att lösa upp döda hudceller utan att irritera huden. Dessutom innehåller den även aloe vera och ginseng, som hjälper till att lugna och återfukta huden.

Användning och resultat

För att använda Pixi Peel & Polish, applicera en liten mängd på rengjord och torr hud. Massera försiktigt in produkten i huden i cirkulära rörelser i ca 2-3 minuter. Skölj sedan av med varmt vatten. Du kan använda denna ansiktspeeling 1-2 gånger i veckan för bästa resultat. Efter användning kommer du märka att din hud känns mjukare och mer jämn. Produkten hjälper även till att förbättra hudens textur och minska synligheten av fina linjer och porer. Med regelbunden användning kan du uppnå en strålande och ungdomlig hud.

Varför välja Pixi Peel & Polish?

Det finns många anledningar till varför Pixi Peel & Polish är en populär ansiktspeeling. Här är några av fördelarna med denna produkt: - Effektiv exfoliering för en fräsch hud - Naturliga ingredienser som är skonsamma mot huden - Förbättrar hudens textur och minskar synligheten av fina linjer och porer - Ger en strålande och ungdomlig hud med regelbunden användning Sammanfattningsvis är Pixi Peel & Polish en fantastisk ansiktspeeling som hjälper till att ge dig en strålande hud. Med sin effektiva exfoliering och naturliga ingredienser är denna produkt ett måste i din hudvårdsrutin. Prova den idag och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Pixi

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pixi Peel & Polish 80 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram