Pixi Retinol Jasmine Cleanser 135 ml

  • Pixi
  • Retinol
  • Jasmine

Pixi Retinol Jasmine Cleanser är en ansiktsrengöringskräm som innehåller retinol och jasmin. Retinol är känt för sina anti-aging egenskaper och hjälper till att minska synligheten av fina linjer och rynkor. Jasmin är en naturlig ingrediens som lugnar och återfuktar huden. Denna rengöringskräm är perfekt för att rengöra och vårda huden samtidigt. Med sin milda formula passar den alla hudtyper och kan användas dagligen för att få en ren och fräsch hud.

279.00kr

  • ✅ Rengöringskräm med retinol och jasmin

  • ✅ Effektivt tar bort smuts och orenheter

  • ✅ Mjukgör och återfuktar huden

  • ✅ Passar alla hudtyper

  • ✅ Storlek: 135 ml

Beskrivning

Pixi Retinol Jasmine Cleanser - Effektiv ansiktsrengöring för strålande hud

Pixi Retinol Jasmine Cleanser är en populär ansiktsrengöring som hjälper till att rengöra huden på djupet och ge en strålande och fräsch hud. Med en kombination av retinol och jasminextrakt ger denna rengöringskräm en effektiv och skonsam rengöring för alla hudtyper.

Fördelar med Pixi Retinol Jasmine Cleanser

- Djuprengörande: Med sin unika formula rengör Pixi Retinol Jasmine Cleanser huden på djupet och tar bort smuts, olja och orenheter som kan täppa till porerna. Detta hjälper till att förhindra uppkomsten av finnar och orenheter. - Retinol för hudförnyelse: Retinol är en kraftfull ingrediens som hjälper till att förbättra hudens struktur och stimulera cellförnyelsen. Genom att använda Pixi Retinol Jasmine Cleanser regelbundet kan du få en jämnare och mer ungdomlig hudton. - Jasminextrakt för lugnande effekt: Jasminextrakt är känt för sina lugnande och antiinflammatoriska egenskaper. Det hjälper till att lugna irriterad hud och minska rodnad, vilket gör att huden ser fräsch och avslappnad ut.

Hur använder man Pixi Retinol Jasmine Cleanser?

1. Fukta ansiktet med vatten. 2. Applicera en liten mängd Pixi Retinol Jasmine Cleanser på fuktade händer. 3. Massera försiktigt in rengöringskrämen i ansiktet i cirkulära rörelser. 4. Skölj av med ljummet vatten och klappa huden torr med en handduk. 5. Fortsätt med din vanliga hudvårdsrutin, som fuktighetskräm och serum.

Varför välja Pixi Retinol Jasmine Cleanser?

Pixi Retinol Jasmine Cleanser är en populär ansiktsrengöring av hög kvalitet som har fått positiva recensioner från användare. Dess unika kombination av retinol och jasminextrakt ger en effektiv rengöring samtidigt som den ger hudförnyelse och lugnar huden. Produkten är lämplig för alla hudtyper och kan användas dagligen för att uppnå en strålande och fräsch hud. Så ge din hud den omsorg den förtjänar och prova Pixi Retinol Jasmine Cleanser idag för en ren och strålande hud!

Ytterligare information

Varumärke

Pixi

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pixi Retinol Jasmine Cleanser 135 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram