Pixi Rose Oil 30 ml

  • Naturlig
  • Fuktgivande
  • 30 ml

Pixi Rose Oil är en naturlig ansiktsolja som är perfekt för att återfukta och vårda huden. Med sina fuktgivande egenskaper hjälper den till att ge huden en frisk och strålande lyster. Produkten kommer i en praktisk förpackning på 30 ml, vilket gör den lätt att ta med sig och använda både hemma och på resan. Med Pixi Rose Oil kan du ge din hud den omsorg den förtjänar och få en mjuk och återfuktad hud varje dag.

399.00kr

  • ✅ Återfuktande ansiktsolja med rosdoft

  • ✅ Innehåller naturliga oljor för mjuk och smidig hud

  • ✅ Passar alla hudtyper, även känslig hud

  • ✅ Ger lyster och jämnar ut hudtonen

  • ✅ Absorberas snabbt utan att kännas fet

Beskrivning

Pixi Rose Oil - En fantastisk ansiktsolja för strålande hud

Pixi Rose Oil är en populär ansiktsolja som har blivit en favorit bland hudvårdsentusiaster. Denna olja är berikad med naturliga ingredienser och är speciellt framtagen för att ge näring åt huden och ge en strålande och ungdomlig lyster. Med regelbunden användning kan du förvänta dig en förbättring av hudens textur och en jämnare hudton.

Fördelarna med Pixi Rose Oil

Pixi Rose Oil har många fördelar för huden. Här är några av de viktigaste: 1. Djup återfuktning: Denna ansiktsolja är rik på fuktgivande ingredienser som hjälper till att återfukta huden på djupet. Den tränger snabbt in i huden och ger omedelbar lätthet och smidighet. 2. Antioxidant skydd: Oljan är rik på antioxidanter som hjälper till att skydda huden mot skadliga fria radikaler. Detta kan bidra till att förebygga ålderstecken och bevara hudens ungdomliga utseende. 3. Minskar rodnad och irritation: Pixi Rose Oil har lugnande egenskaper som kan hjälpa till att minska rodnad och irritation i huden. Den är perfekt för personer med känslig hud eller hudproblem som rosacea. 4. Förbättrar hudens elasticitet: Genom att använda denna ansiktsolja regelbundet kan du förbättra hudens elasticitet och fasthet. Det kan hjälpa till att minska synliga fina linjer och rynkor och ge en fastare och mer ungdomlig hud.

Hur man använder Pixi Rose Oil

Pixi Rose Oil är enkel att använda. Följ dessa steg för att få bästa resultat: 1. Rengör ansiktet noggrant och torka det försiktigt. 2. Applicera några droppar av oljan på fingertopparna. 3. Massera oljan försiktigt över ansiktet och halsen i uppåtgående cirkulära rörelser. 4. Låt oljan absorberas helt innan du applicerar andra hudvårdsprodukter eller makeup. 5. Använd morgon och kväll för bästa resultat.

Sammanfattning

Pixi Rose Oil är en fantastisk ansiktsolja som ger näring åt huden och ger en strålande lyster. Med sina fuktgivande och lugnande egenskaper är den perfekt för alla hudtyper, inklusive känslig hud. Genom att använda denna olja regelbundet kan du förbättra hudens elasticitet och få en fastare och mer ungdomlig hud. Prova Pixi Rose Oil och upplev själv dess fantastiska fördelar för din hud!

Ytterligare information

Varumärke

Pixi

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pixi Rose Oil 30 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram