Pixi Vitamin-C Lotion 50 ml

  • Naturliga ingredienser
  • Vitamin C
  • Fuktgivande formula

Pixi Vitamin C Lotion är en ansiktskräm som innehåller naturliga ingredienser och är berikad med vitamin C. Denna lotion har en fuktgivande formula som hjälper till att återfukta och ge näring åt huden. Med regelbunden användning kan den hjälpa till att förbättra hudens lyster och jämna ut hudtonen. Pixi Vitamin C Lotion är perfekt för dig som vill ge din hud en extra boost av fukt och näring.

379.00kr

  • ✅ Återfuktande dagkräm med C-vitamin för ansiktet.

  • ✅ Innehåller antioxidanter som skyddar huden mot fria radikaler.

  • ✅ Jämnar ut hudtonen och ger lyster.

  • ✅ Passar alla hudtyper och absorberas snabbt av huden.

  • ✅ Minskar synligheten av fina linjer och rynkor.

Beskrivning

Pixi Vitamin C Lotion - En effektiv dagkräm för strålande hud

Pixi Vitamin C Lotion är en populär ansiktskräm som hjälper till att ge din hud en strålande och ungdomlig lyster. Med sin unika formula och höga koncentration av C-vitamin är denna dagkräm perfekt för att bekämpa ålderstecken och ge huden en hälsosam boost.

Fördelarna med Pixi Vitamin C Lotion

Denna ansiktskräm har flera fördelar som gör den till en favorit bland många hudvårdsentusiaster: 1. Strålande hud: Pixi Vitamin C Lotion innehåller en hög koncentration av C-vitamin, vilket är känt för sina uppfriskande egenskaper. Den hjälper till att jämna ut hudtonen och ge huden en naturlig lyster. 2. Antioxidant skydd: C-vitamin är en kraftfull antioxidant som skyddar huden mot skadliga fria radikaler. Detta hjälper till att förebygga ålderstecken och bevara hudens ungdomliga utseende. 3. Fuktgivande: Denna dagkräm är också berikad med fuktgivande ingredienser som hjälper till att återfukta och mjukgöra huden. Den lämnar huden återfuktad och smidig hela dagen. 4. Snabbabsorberande: Pixi Vitamin C Lotion har en lätt och snabbabsorberande formula som inte lämnar någon oljig eller klibbig känsla på huden. Den kan enkelt användas som en bas för makeup.

Hur man använder Pixi Vitamin C Lotion

För att få bästa resultat, följ dessa enkla steg: 1. Rengör ansiktet noggrant och torka torrt. 2. Applicera en liten mängd Pixi Vitamin C Lotion på ansikte och hals. 3. Massera försiktigt in krämen i huden med cirkulära rörelser tills den är helt absorberad. 4. Använd dagligen som en del av din morgonrutin för att uppnå optimala resultat.

Varför välja Pixi Vitamin C Lotion?

Pixi Vitamin C Lotion är ett utmärkt val för alla som vill ha en dagkräm som ger huden en strålande lyster och samtidigt bekämpar ålderstecken. Med sin höga koncentration av C-vitamin och fuktgivande egenskaper är denna ansiktskräm ett kraftfullt verktyg för att uppnå en frisk och ungdomlig hud. Beställ din Pixi Vitamin C Lotion idag och upplev fördelarna själv!

Ytterligare information

Varumärke

Pixi

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pixi Vitamin-C Lotion 50 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram