pjur Aqua Panthenol 100 ml

  • Högkvalitativt glidmedel
  • Innehåller panthenol
  • Volym: 100 ml

Pjur Aqua Panthenol är ett högkvalitativt glidmedel som är perfekt för intim användning. Det är speciellt framtaget för att ge en långvarig och smidig glidförmåga. Glidmedlet innehåller panthenol, vilket hjälper till att återfukta och skydda huden. Med en volym på 100 ml är det en praktisk och lättanvänd produkt. Pjur Aqua Panthenol är ett pålitligt val för att förbättra och förhöja dina intima stunder.

99.00kr

  • ✅ Högkvalitativt glidmedel med panthenol för extra vård

  • ✅ Vattenbaserat glidmedel som är skonsamt mot huden

  • ✅ Lämpligt för användning med kondomer och sexleksaker

  • ✅ Långvarig glideffekt för ökad njutning och komfort

  • ✅ Dermatologiskt testat och rekommenderat av experter

Beskrivning

Pjur Aqua Panthenol - Glidmedel och massageolja för ökad sexuell lust

Pjur Aqua Panthenol är en högkvalitativ produkt som fungerar både som glidmedel och massageolja. Med sina unika egenskaper är det ett utmärkt val för att öka den sexuella lusten och förbättra intimiteten i ditt förhållande. Med denna produkt kan du njuta av en smidig och behaglig upplevelse.

Glidmedel och massageolja i ett

Pjur Aqua Panthenol är speciellt utformad för att fungera som både glidmedel och massageolja. Det är tillverkat av högkvalitativa ingredienser som är skonsamma mot huden och ger en långvarig smörjningseffekt. Det är vattenbaserat, vilket gör det lätt att tvätta bort och inte lämnar några kladdiga rester.

Ökad sexuell lust och intimitet

Med Pjur Aqua Panthenol kan du uppleva en ökad sexuell lust och intimitet i ditt förhållande. Dess speciella formula är utformad för att ge en behaglig och sensuell känsla under användning. Det kan hjälpa till att öka blodcirkulationen och känsligheten i intimområdet, vilket kan leda till en förbättrad sexuell upplevelse för både dig och din partner.

Högkvalitativa ingredienser för bästa resultat

Pjur Aqua Panthenol innehåller högkvalitativa ingredienser som är skonsamma mot huden och ger bästa möjliga resultat. Den är dermatologiskt testad och lämplig för känslig hud. Dess unika formula innehåller panthenol, som är känt för sina fuktgivande och vårdande egenskaper. Detta gör att produkten även kan användas som en massageolja för att ge avslappning och välbefinnande.

Användning och försiktighetsåtgärder

Pjur Aqua Panthenol är enkel att använda. Applicera en liten mängd på önskat område och massera försiktigt in. För att använda den som glidmedel, applicera på penis eller sexleksak innan samlag. Kom ihåg att inte använda produkten om du är allergisk mot något av ingredienserna. Förvara den utom räckhåll för barn och undvik kontakt med ögonen. Sammanfattningsvis är Pjur Aqua Panthenol en högkvalitativ produkt som fungerar både som glidmedel och massageolja. Med sina unika egenskaper kan den öka den sexuella lusten och förbättra intimiteten i ditt förhållande. Med högkvalitativa ingredienser och enkel användning är det ett utmärkt val för en smidig och behaglig upplevelse.

Ytterligare information

Varumärke

Pjur

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”pjur Aqua Panthenol 100 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram