Rea!

Plackers Brush Head Refills Total Floss Tandborsthuvuden 2 st

  • Plackers Brush Head Refills
  • Total Floss
  • 2 st

Plackers Brush Head Refills Total Floss är tandborsthuvuden som passar till elektriska tandborstar. Dessa tandborsthuvuden är utformade för att ge en effektiv rengöring av tänderna och tandköttet. Med sin unika totala trådteknologi hjälper de till att avlägsna plack och matrester på ett skonsamt sätt. Varje förpackning innehåller 2 tandborsthuvuden, vilket gör det enkelt att byta ut dem regelbundet för att bibehålla en optimal tandhälsa. Med Plackers Brush Head Refills Total Floss kan du vara säker på att du får en grundlig och skonsam rengöring varje gång du borstar tänderna.

88.00kr

  • ✅ Plackers Brush Head Refills Total Floss tandborsthuvuden

    är elektriska tandborsthuvuden.
  • ✅ De är kompatibla med Plackers elektriska tandborstar.

  • ✅ Varje förpackning innehåller 2 tandborsthuvuden.

  • ✅ Tandborsthuvudena har totalt floss för effektiv rengöring.

  • ✅ Produkten finns tillgänglig på Apohem.se.

Beskrivning

Plackers Brush Head Refills Total Floss Tandborsthuvuden - Effektiv rengöring för din elektriska tandborste

Plackers Brush Head Refills Total Floss Tandborsthuvuden är en högkvalitativ produkt som erbjuder en effektiv rengöring för din elektriska tandborste. Dessa tandborsthuvuden är utformade för att ge dig en grundlig och skonsam rengöring av dina tänder och tandkött.

Varför välja Plackers Brush Head Refills Total Floss Tandborsthuvuden?

Plackers Brush Head Refills Total Floss Tandborsthuvuden är tillverkade med omsorg och precision för att ge dig bästa möjliga resultat. Dessa tandborsthuvuden är utrustade med avancerad teknologi som gör att de kan nå även de svåråtkomliga områdena i din mun.

Effektiv rengöring

Med Plackers Brush Head Refills Total Floss Tandborsthuvuden kan du vara säker på att du får en effektiv rengöring varje gång du borstar tänderna. De mjuka borsthåren är skonsamma mot ditt tandkött samtidigt som de tar bort plack och matrester från dina tänder.

Total Floss-teknologi

En av de unika egenskaperna hos Plackers Brush Head Refills Total Floss Tandborsthuvuden är deras Total Floss-teknologi. Denna teknologi gör att tandborsthuvudena kan rengöra både mellan tänderna och längs tandköttskanten, vilket ger dig en komplett och noggrann rengöring.

Lätt att byta ut

Att byta ut tandborsthuvuden är enkelt och smidigt med Plackers Brush Head Refills Total Floss Tandborsthuvuden. Du behöver bara ta bort det gamla huvudet och sätta på det nya. Detta gör det bekvämt och kostnadseffektivt att fortsätta använda din elektriska tandborste.

Slutsats

Plackers Brush Head Refills Total Floss Tandborsthuvuden är det perfekta valet för dig som vill ha en effektiv och skonsam rengöring för din elektriska tandborste. Med deras Total Floss-teknologi och högkvalitativa design kan du vara säker på att få en grundlig rengöring varje gång du borstar tänderna. Byt ut dina gamla tandborsthuvuden mot Plackers Brush Head Refills Total Floss Tandborsthuvuden och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Plackers

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Plackers Brush Head Refills Total Floss Tandborsthuvuden 2 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram