Rea!

Plackers Gentle Brush XXS 0,4 mm 6 st

  • Mellanrumsborstar
  • Plackers Gentle Brush
  • XXS 0.4 mm

Plackers Gentle Brush är en mellanrumsborste med en tunn och flexibel borst för att effektivt rengöra mellanrummen mellan tänderna. Borsten har en diameter på endast 0.4 mm, vilket gör den perfekt för att komma åt även de minsta mellanrummen. Med sex stycken borstar i förpackningen kan du hålla din munhygien i toppform. Plackers Gentle Brush är ett bekvämt och effektivt verktyg för att upprätthålla en god munvård.

33.00kr

  • ✅ Plackers Gentle Brush XXS är en mellanrumsborste.

  • ✅ Borsten har en diameter på 0,4 mm.

  • ✅ Förpackningen innehåller 6 stycken borstar.

  • ✅ Plackers Gentle Brush XXS är skonsam mot tandköttet.

  • ✅ Borsten är idealisk för att rengöra trånga mellanrum.

Beskrivning

Plackers Gentle Brush XXS 0,4 mm - Mellanrumsborstar för skonsam rengöring

Plackers Gentle Brush XXS 0,4 mm är en högkvalitativ mellanrumsborste som är speciellt utformad för att ge en skonsam och effektiv rengöring av mellanrummen mellan tänderna. Denna produkt är ett utmärkt verktyg för att upprätthålla en god munhygien och förebygga tandproblem som karies och tandköttsproblem.

Skonsam rengöring för svåråtkomliga områden

Mellanrumsborstar är ett viktigt komplement till tandborstning och tandtråd, eftersom de kan nå de svåråtkomliga områdena där matrester och plack ofta samlas. Plackers Gentle Brush XXS 0,4 mm har en tunn och flexibel borst som enkelt glider in mellan tänderna utan att skada tandköttet. Dess kompakta storlek gör den perfekt för personer med trånga mellanrum eller tandställning.

Högkvalitativ design för optimal rengöring

Plackers Gentle Brush XXS 0,4 mm är tillverkad av högkvalitativa material som är skonsamma mot tänderna och tandköttet. Borsten är utformad med mjuka och flexibla borsthår som effektivt avlägsnar matrester och plack utan att orsaka obehag. Den ergonomiska handtaget ger en bekväm och stadig grepp, vilket gör det enkelt att använda borsten.

Fördelar med Plackers Gentle Brush XXS 0,4 mm

- Skonsam och effektiv rengöring av mellanrummen - Tunna och flexibla borsthår för att nå svåråtkomliga områden - Perfekt för personer med trånga mellanrum eller tandställning - Tillverkad av högkvalitativa material för optimal rengöring - Ergonomiskt handtag för bekväm användning

Användning av Plackers Gentle Brush XXS 0,4 mm

För att använda Plackers Gentle Brush XXS 0,4 mm, följ dessa enkla steg: 1. Ta ut en mellanrumsborste ur förpackningen. 2. För in borsten försiktigt mellan tänderna. 3. Rengör mellanrummet genom att föra borsten fram och tillbaka. 4. Upprepa processen för varje mellanrum. Det rekommenderas att använda Plackers Gentle Brush XXS 0,4 mm dagligen som en del av din tandvårdsrutin för att upprätthålla en god munhygien och förebygga tandproblem.

Slutsats

Plackers Gentle Brush XXS 0,4 mm är en högkvalitativ mellanrumsborste som erbjuder en skonsam och effektiv rengöring av mellanrummen mellan tänderna. Med sin tunna och flexibla borst är den perfekt för att nå svåråtkomliga områden och är särskilt lämplig för personer med trånga mellanrum eller tandställning. Användning av denna produkt som en del av din dagliga tandvårdsrutin kan hjälpa till att upprätthålla en god munhygien och förebygga tandproblem.

Ytterligare information

Varumärke

Plackers

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Plackers Gentle Brush XXS 0,4 mm 6 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram