Rea!

Pampers Baby-dry Pants 3 (6-11kg) 44 st

  • Pampers
  • Baby Dry Pants
  • 3-6 kg, 44 st

Pampers Baby Dry Pants är en populär produkt för spädbarn och småbarn. Dessa blöjor är speciellt utformade för att hålla barnet torrt och bekvämt under hela dagen och natten. Med en vikt på 3-6 kg och 44 stycken i förpackningen är de perfekta för barn i den åldersgruppen. Pampers är ett välkänt varumärke som är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet. Dessa blöjor är enkla att använda med sin praktiska byxmodell och elastiska midja. Ge ditt barn den bästa komforten och skyddet med Pampers Baby Dry Pants.

142.00kr

  • ✅ Pampers Baby Dry Pants är en blöja för barn.

  • ✅ Passar barn som väger mellan 3-6 kg.

  • ✅ Innehåller 44 blöjor i förpackningen.

  • ✅ Blöjorna är enkla att ta på och av.

  • ✅ Pampers Baby Dry Pants är designade för att hålla barnet torrt.

Beskrivning

Pampers Baby Dry Pants - bekväma och pålitliga blöjor för ditt barn

Pampers Baby Dry Pants är en populär produkt som erbjuder bekvämlighet och pålitlighet för föräldrar och deras barn. Dessa blöjor är speciellt utformade för barn i åldern 3-6 månader och väger mellan 3-6 kg. Med en förpackning som innehåller 44 blöjor kan du vara säker på att du har tillräckligt med blöjor för att hålla ditt barn torrt och bekvämt under en längre tid.

Torrhet och komfort för ditt barn

Pampers Baby Dry Pants är utrustade med en unik teknologi som hjälper till att hålla ditt barn torrt och bekvämt. Blöjorna har en extra absorberande kärna som snabbt fångar upp och låser in fukt, vilket minskar risken för läckage och håller barnets hud torr. Detta är särskilt viktigt under natten när barnet sover och behöver extra skydd för att undvika obehag och irritation.

Enkel användning och perfekt passform

En av de stora fördelarna med Pampers Baby Dry Pants är den enkla användningen. Blöjorna är utformade som byxor och är enkla att dra på och av. Detta gör blöjbytet snabbt och smidigt, vilket är särskilt praktiskt när du har ett aktivt barn som inte gärna ligger stilla under blöjbytet. Dessutom har Pampers Baby Dry Pants en flexibel resår i midjan och benöppningarna, vilket ger en perfekt passform och förhindrar läckage. Blöjorna är också mjuka och skonsamma mot barnets känsliga hud, vilket minskar risken för irritation och rodnad.

Varför välja Pampers Baby Dry Pants?

Det finns flera anledningar till varför Pampers Baby Dry Pants är ett utmärkt val för föräldrar. För det första erbjuder de enastående torrhet och komfort för ditt barn, vilket är avgörande för deras välbefinnande. För det andra är de enkla att använda och har en perfekt passform, vilket gör blöjbytet till en smidig och bekväm upplevelse för både föräldrar och barn. Slutligen är Pampers ett välkänt och pålitligt varumärke som har varit en favorit bland föräldrar i många år. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet och pålitlighet, vilket ger föräldrar trygghet och förtroende i deras val av blöjor. Sammanfattningsvis är Pampers Baby Dry Pants ett utmärkt val för föräldrar som söker bekväma och pålitliga blöjor för sina barn. Med sin överlägsna torrhet, enkla användning och perfekta passform är dessa blöjor ett utmärkt val för att hålla ditt barn torrt och bekvämt hela dagen och natten.

Ytterligare information

Varumärke

Pampers

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pampers Baby-dry Pants 3 (6-11kg) 44 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram