Belladot Astrid Liten Vibrerande Dildo Röd

  • Sexleksak
  • Vibrator
  • Belladot Astrid

Belladot Astrid är en liten vibrerande dildo i rött. Den är en populär sexleksak som ger skön stimulans och njutning. Med sin kompakta storlek är den perfekt att ta med på resan eller använda för skön egentid. Belladot Astrid är tillverkad av högkvalitativt material och har olika vibrationslägen för att passa olika preferenser. Den är enkel att använda och rengöra. Utforska din lust och njut av spännande stunder med Belladot Astrid.

263.00kr

  • ✅ Belladot Astrid är en liten vibrerande dildo.

  • ✅ Tillverkad av kroppssäkert silikonmaterial.

  • ✅ Har flera olika vibrationslägen för varierande stimulans.

  • ✅ Vattentät och enkel att rengöra.

  • ✅ Perfekt för både nybörjare och erfarna användare.

Beskrivning

Belladot Astrid - Liten Vibrerande Dildo i Rött

Vill du ha en intensiv och njutningsfull upplevelse i sovrummet? Då är Belladot Astrid den perfekta sexleksaken för dig! Med sin kompakta storlek och vibrerande funktion är denna lilla dildo en riktig favorit bland kvinnor över hela världen. Låt oss ta en närmare titt på varför Belladot Astrid är ett måste för alla som vill utforska sin sexuella lust.

Kompakt och ergonomisk design

Belladot Astrid är utformad med en kompakt och ergonomisk design som gör den enkel att använda och hantera. Den är tillverkad av högkvalitativt silikonmaterial som känns mjukt och behagligt mot huden. Dess röda färg ger den en extra touch av sensualitet och elegans.

Vibrerande funktion för extra stimulans

En av de mest spännande funktionerna hos Belladot Astrid är dess vibrerande motor. Med flera olika vibrationslägen kan du enkelt anpassa stimulansen efter dina egna preferenser. Oavsett om du föredrar en mild och sensuell vibration eller en kraftfull och intensiv pulsation, kan du enkelt justera hastigheten och intensiteten för att uppnå maximal njutning.

Perfekt för solo- eller parlek

Belladot Astrid är inte bara en fantastisk sexleksak för ensam lek, den är också perfekt att använda tillsammans med en partner. Dess kompakta storlek gör den lätt att använda under samlag för extra stimulans och njutning. Utforska nya spännande möjligheter och ta er sexuella upplevelse till en helt ny nivå med denna vibrerande dildo.

Enkel att rengöra och underhålla

Ett annat stort plus med Belladot Astrid är att den är enkel att rengöra och underhålla. Eftersom den är tillverkad av silikon kan den enkelt tvättas med varmt vatten och mild tvål. Se till att torka den ordentligt innan du förvarar den på en ren och torr plats. På så sätt kan du förlänga dess livslängd och hålla den i bästa möjliga skick.

Sammanfattning

Belladot Astrid är en liten vibrerande dildo i rött som erbjuder en intensiv och njutningsfull upplevelse. Med sin kompakta och ergonomiska design är den enkel att använda och hantera. Dess vibrerande funktion ger extra stimulans och kan anpassas efter dina preferenser. Oavsett om du använder den själv eller tillsammans med en partner, kommer Belladot Astrid att ta din sexuella njutning till nya höjder. Kom ihåg att rengöra och underhålla den regelbundet för att hålla den i bästa skick. Beställ din egen Belladot Astrid idag och upptäck en helt ny värld av lust och glädje!

Ytterligare information

Varumärke

Belladot

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Belladot Astrid Liten Vibrerande Dildo Röd”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram