Intense Therapy Lip Balm SPF25 Lemon 7 ml

  • Lappbalsam
  • SPF25
  • Lemon

Intense Therapy Lip Balm är ett lappbalsam med SPF25 och en uppfriskande doft av lemon. Detta lappbalsam är speciellt utformat för att ge intensiv vård och skydd till dina läppar. Med SPF25 skyddar det effektivt mot solens skadliga strålar samtidigt som det återfuktar och mjukar upp läpparna. Den fräscha doften av lemon ger en behaglig känsla och gör användningen av lappbalsamet till en trevlig upplevelse. Med sin praktiska storlek på 7 ml är det enkelt att ha med sig överallt för att kunna vårda och skydda läpparna när som helst.

99.00kr

  • ✅ Skyddar läpparna mot solens skadliga strålar.

  • ✅ Innehåller SPF25 för extra solskydd.

  • ✅ Återfuktar och vårdar torra och spruckna läppar.

  • ✅ Har en fräsch doft av citron.

  • ✅ Praktiskt format som är lätt att ha med sig överallt.

Beskrivning

Intense Therapy Lip Balm SPF25 Lemon - Effektivt solskydd för dina läppar

Intense Therapy Lip Balm SPF25 Lemon är en fantastisk produkt som erbjuder ett effektivt skydd för dina läppar mot solens skadliga strålar. Med en härlig doft av citron ger denna läppbalsam inte bara ett skyddande lager utan även en fräsch känsla.

Solskydd för läpparna

När vi tänker på solskydd är det vanligt att vi fokuserar på att skydda vår hud, men vi får inte glömma bort våra läppar. Läpparna är en av de mest utsatta delarna av vår kropp när det kommer till solens strålar. De är tunna och har ingen naturlig skyddande pigmentering, vilket gör dem extra känsliga för solens skadliga effekter.

Effektivt skydd med SPF25

Intense Therapy Lip Balm SPF25 Lemon är speciellt utformad för att ge dina läppar ett effektivt skydd mot både UVA- och UVB-strålar. Med en solskyddsfaktor på 25 kan du vara säker på att dina läppar är väl skyddade mot solens skadliga effekter.

Fuktgivande och vårdande

Intense Therapy Lip Balm SPF25 Lemon innehåller även fuktgivande och vårdande ingredienser som hjälper till att hålla dina läppar mjuka och återfuktade. Den rika formulan absorberas snabbt och ger omedelbar lindring till torra och spruckna läppar.

Användning

Applicera Intense Therapy Lip Balm SPF25 Lemon på dina läppar innan du går ut i solen. Upprepa appliceringen regelbundet, särskilt efter att du ätit eller druckit. För bästa resultat, använd produkten tillsammans med andra solskyddsprodukter för att ge dina läppar det bästa möjliga skyddet.

Sammanfattning

Intense Therapy Lip Balm SPF25 Lemon är en fantastisk produkt som erbjuder ett effektivt skydd för dina läppar mot solens skadliga strålar. Med en solskyddsfaktor på 25 och en härlig doft av citron är detta läppbalsam både skyddande och uppfriskande. Ge dina läppar den omsorg de förtjänar och njut av solen utan att oroa dig för solskador.

Ytterligare information

Varumärke

Jack Black

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Intense Therapy Lip Balm SPF25 Lemon 7 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram