Rea!

Pukka Herbs Massageolja Ricin 250 ml

  • Aterfuktande olja
  • Pukka Herbs
  • Massageolja

Pukka Herbs massageolja är en aterfuktande olja som är perfekt för kroppsvård. Med sin rika formula och naturliga ingredienser ger den näring och återfuktar huden på djupet. Oljan är berikad med ricinolja, vilket ger den extra mjukgörande egenskaper. Den kan användas för massage eller som en daglig fuktgivare för torr hud. Pukka Herbs massageolja är ett utmärkt val för att ge din hud den omsorg den förtjänar.

160.00kr

  • ✅ Rik på naturliga ingredienser för återfuktning och näring.

  • ✅ Innehåller ricinolja som hjälper till att mjukgöra huden.

  • ✅ Kan användas som massageolja för avslappning och stressreducering.

  • ✅ Passar alla hudtyper och absorberas snabbt utan att kladda.

  • ✅ Ger en härlig doft och lämnar huden mjuk och smidig.

Beskrivning

Pukka Herbs Massageolja Ricin 250 ml - Återfuktande kroppsolja för hudvård

Pukka Herbs Massageolja Ricin 250 ml är en fantastisk återfuktande kroppsolja som är perfekt för hudvård. Denna massageolja är berikad med ricinolja, som är känd för sina fuktgivande egenskaper och förmåga att ge näring åt huden.

Fördelar med Pukka Herbs Massageolja Ricin

Pukka Herbs Massageolja Ricin 250 ml har många fördelar för din hudvård. Här är några av dem: 1. Återfuktande: Ricinoljan i denna massageolja hjälper till att återfukta och mjukgöra huden. Den tränger djupt in i huden och ger näring åt den, vilket gör den perfekt för torr och uttorkad hud. 2. Mjukgörande: Den rika konsistensen av denna massageolja gör att den lätt kan masseras in i huden. Den hjälper till att mjukgöra och förbättra hudens elasticitet, vilket ger en smidig och len känsla. 3. Avslappnande: Pukka Herbs Massageolja Ricin 250 ml har en härlig doft som hjälper till att skapa en avslappnande atmosfär under massage. Den kan användas för att lindra spänningar och stress, och ge en känsla av lugn och ro.

Hur man använder Pukka Herbs Massageolja Ricin

Det är enkelt att använda Pukka Herbs Massageolja Ricin 250 ml för att få bästa resultat. Här är några steg att följa: 1. Applicera en generös mängd massageolja på huden. 2. Massera oljan in i huden med cirkulära rörelser tills den absorberas helt. 3. Upprepa vid behov för att få önskad effekt.

Varför välja Pukka Herbs Massageolja Ricin

Det finns många anledningar till varför du bör välja Pukka Herbs Massageolja Ricin 250 ml för din hudvård. Här är några av dem: 1. Naturliga ingredienser: Denna massageolja är tillverkad med naturliga ingredienser, vilket gör den skonsam och mild mot huden. 2. Återfuktande egenskaper: Ricinoljan i denna massageolja ger intensiv återfuktning och näring till huden, vilket hjälper till att förbättra hudens hälsa och utseende. 3. Avslappnande doft: Den härliga doften av denna massageolja hjälper till att skapa en avslappnande atmosfär under massage, vilket ger en extra dimension av njutning och välbefinnande. Sammanfattningsvis är Pukka Herbs Massageolja Ricin 250 ml en fantastisk återfuktande kroppsolja som är perfekt för hudvård. Med sina naturliga ingredienser och fuktgivande egenskaper är den ett utmärkt val för att ge din hud den näring och återfuktning den behöver. Prova Pukka Herbs Massageolja Ricin 250 ml och upplev fördelarna själv!

Ytterligare information

Varumärke

Pukka Herbs

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pukka Herbs Massageolja Ricin 250 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram