Puori SB3 Synbiotics 30 dospåsar

  • Kosttillskott
  • Känslig mage
  • Puori SB3

Puori SB3 är ett kosttillskott speciellt utformat för personer med känslig mage. Produkten kommer i form av 30 dospåsar och innehåller en kombination av probiotika och prebiotika. Dessa två ingredienser arbetar tillsammans för att främja en hälsosam tarmflora och förbättra matsmältningen. Puori SB3 kan hjälpa till att lindra symtom som uppblåsthet, gaser och magbesvär. Det är ett naturligt och effektivt sätt att stödja maghälsan och förbättra tarmfunktionen.

339.00kr

  • ✅ Innehåller probiotika och prebiotika för en balanserad mage.

  • ✅ Tillverkad av naturliga ingredienser för bästa kvalitet.

  • ✅ Förbättrar tarmhälsan och matsmältningen.

  • ✅ Lätt att använda med praktiska dospåsar.

  • ✅ Passar för personer med känslig mage eller magproblem.

Beskrivning

Puori SB3 Synbiotics - För en balanserad och frisk mage

Puori SB3 Synbiotics är ett kosttillskott som är speciellt utformat för att främja en hälsosam och balanserad mage. Med en unik kombination av probiotika, prebiotika och vitaminer är detta tillskottet perfekt för dig som vill ta hand om din känsliga mage.

Probiotika för en sund tarmflora

En av de viktigaste ingredienserna i Puori SB3 Synbiotics är probiotika. Dessa goda bakterier hjälper till att återställa och bibehålla en sund tarmflora. Genom att regelbundet ta probiotika kan du minska risken för magbesvär som gaser, uppblåsthet och oregelbunden avföring.

Prebiotika för att stödja probiotika

För att maximera effekten av probiotika innehåller Puori SB3 Synbiotics även prebiotika. Prebiotika fungerar som näring för de goda bakterierna i tarmen och hjälper dem att växa och frodas. Genom att kombinera probiotika och prebiotika får du en optimal balans i tarmfloran och främjar en sund matsmältning.

Vitaminer för att stärka immunförsvaret

Utöver probiotika och prebiotika innehåller Puori SB3 Synbiotics även viktiga vitaminer som stärker immunförsvaret. Vitamin C och D är kända för sina immunstärkande egenskaper och kan hjälpa till att förebygga infektioner och sjukdomar. Genom att ta detta kosttillskott regelbundet kan du ge ditt immunsystem en extra boost.

Varför välja Puori SB3 Synbiotics?

- Främjar en balanserad och frisk mage - Återställer och bibehåller en sund tarmflora - Minskar risken för magbesvär som gaser och uppblåsthet - Stödjer immunförsvaret med viktiga vitaminer - Enkel att använda med praktiska dospåsar Puori SB3 Synbiotics är det perfekta kosttillskottet för dig som vill ta hand om din känsliga mage och samtidigt stärka ditt immunförsvar. Beställ idag och upplev fördelarna med en balanserad och frisk mage!

Ytterligare information

Varumärke

Puori

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Puori SB3 Synbiotics 30 dospåsar”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram