Rea!

Quick Fix Rose Gold Peel Mask 75 ml

  • Ansiktsmask
  • Rose Gold
  • 75 ml

Quick Fix Rose Gold Peel Mask är en populär ansiktsmask som ger dig en lyxig och effektiv hudvårdsbehandling. Masken innehåller äkta guldpartiklar som hjälper till att ge huden en strålande lyster. Med en volym på 75 ml räcker produkten länge och ger dig möjlighet att njuta av flera behandlingar. Quick Fix Rose Gold Peel Mask är perfekt för dig som vill ge din hud en extra boost och samtidigt njuta av en avkopplande stund för dig själv.

63.00kr

  • ✅ Quick Fix Rose Gold Peel Mask

    är en ansiktsmask.
  • ✅ Innehåller 75 ml produkt.

  • ✅ Ger huden en roséguldig lyster.

  • ✅ Effektivt avlägsnar orenheter och döda hudceller.

  • ✅ Passar alla hudtyper och är lätt att använda.

Beskrivning

Quick Fix Rose Gold Peel Mask - En effektiv ansiktsmask för strålande hud

Quick Fix Rose Gold Peel Mask är en populär ansiktsmask som hjälper till att ge din hud en strålande och ungdomlig lyster. Denna mask är speciellt framtagen för att rengöra och återfukta huden samtidigt som den tar bort orenheter och döda hudceller. Med regelbunden användning kan du uppnå en klarare och mer balanserad hudton.

Fördelar med Quick Fix Rose Gold Peel Mask

- Djuprengöring: Masken är berikad med aktiva ingredienser som hjälper till att rengöra porerna på djupet och avlägsna överflödig olja och smuts. Detta kan bidra till att förebygga uppkomsten av finnar och orenheter. - Exfoliering: Den peel-off-formulan gör det enkelt att avlägsna döda hudceller och orenheter från hudens yta. Detta kan ge en mjukare och slätare hudstruktur samt förbättra hudens förmåga att absorbera efterföljande hudvårdsprodukter. - Återfuktning: Quick Fix Rose Gold Peel Mask innehåller återfuktande ingredienser som hjälper till att återställa hudens fuktbalans. Detta kan ge en mjuk och smidig känsla samt minska risken för torrhet och stramhet. - Strålande lyster: Masken innehåller även ingredienser som kan hjälpa till att ge huden en strålande och ungdomlig lyster. Detta kan bidra till att förbättra hudens utseende och ge en frisk och hälsosam glow.

Användning av Quick Fix Rose Gold Peel Mask

1. Rengör ansiktet noggrant och torka torrt. 2. Applicera ett jämnt lager av masken över hela ansiktet, undvik ögon- och läppområdet. 3. Låt masken verka i cirka 15-20 minuter tills den har torkat helt. 4. Dra försiktigt av masken från kanterna och uppåt för att avlägsna den. 5. Skölj av eventuella rester med ljummet vatten och avsluta med din vanliga hudvårdsrutin.

Sammanfattning

Quick Fix Rose Gold Peel Mask är en effektiv ansiktsmask som kan hjälpa till att rengöra, exfoliera och återfukta huden. Med regelbunden användning kan du uppnå en klarare och mer strålande hud. Applicera masken en gång i veckan eller enligt behov för bästa resultat. Kom ihåg att undvika kontakt med ögonen och läpparna.

Ytterligare information

Varumärke

Quick Fix

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Quick Fix Rose Gold Peel Mask 75 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram