REN Clean Skincare Radiance Glycolactic Radiance Renewal Mask 50 ml

  • Naturlig
  • Ansiktsmask
  • Glykolsyra

Ren Clean Skincare Radiance Glycolactic Radiance Renewal Mask är en naturlig ansiktsmask som innehåller glykolsyra. Denna mask är speciellt framtagen för att ge huden en strålande och ungdomlig lyster. Med hjälp av glykolsyra exfolierar masken varsamt bort döda hudceller och främjar cellförnyelsen. Resultatet blir en mjukare, jämnare och mer strålande hud. Använd denna ansiktsmask regelbundet för att uppnå en frisk och strålande hud.

439.00kr

  • ✅ Ren Clean Skincare Radiance Glycolactic Radiance Renewal Mask 50 ml

  • ✅ En ansiktsmask som ger lyster och förnyar huden

  • ✅ Innehåller naturliga syror för att exfoliera och förbättra hudens textur

  • ✅ Passar alla hudtyper och är dermatologiskt testad

  • ✅ Minskar synligheten av porer och ger en jämnare hudton

Beskrivning

Ren Clean Skincare Radiance Glycolactic Radiance Renewal Mask - 50 ml

Ren Clean Skincare Radiance Glycolactic Radiance Renewal Mask är en ansiktsmask som hjälper till att ge din hud en strålande lyster. Denna mask är speciellt framtagen för att exfoliera och förnya huden, samtidigt som den ger fukt och näring.

Fördelar med Ren Clean Skincare Radiance Glycolactic Radiance Renewal Mask

- Exfolierar huden: Masken innehåller glykolsyra och mjölksyra, vilka hjälper till att avlägsna döda hudceller och främja cellförnyelsen. Detta resulterar i en jämnare och mer strålande hudton. - Återfuktar och näring: Masken är berikad med naturliga ingredienser som honungsextrakt och olivolja, vilka hjälper till att återfukta och ge näring åt huden. Detta gör att huden känns mjuk och smidig efter användning. - Minskar orenheter: Den exfolierande effekten av masken hjälper även till att minska orenheter och förbättra hudens textur. Porer kan bli mindre synliga och hudens yta blir slätare.

Hur använder man Ren Clean Skincare Radiance Glycolactic Radiance Renewal Mask?

1. Rengör ansiktet noggrant och torka torrt. 2. Applicera ett jämnt lager av masken över hela ansiktet, undvik ögonområdet. 3. Låt masken verka i 10-15 minuter. 4. Skölj av masken med ljummet vatten och torka ansiktet försiktigt. 5. Avsluta med din vanliga hudvårdsrutin, som fuktighetskräm eller serum.

Sammanfattning

Ren Clean Skincare Radiance Glycolactic Radiance Renewal Mask är en effektiv ansiktsmask som ger din hud en strålande lyster. Med sina exfolierande och återfuktande egenskaper hjälper den till att förnya huden och minska orenheter. Använd denna mask regelbundet för att uppnå en jämnare och mer strålande hud.

Ytterligare information

Varumärke

REN Clean Skincare

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”REN Clean Skincare Radiance Glycolactic Radiance Renewal Mask 50 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram