Rea!

Salubrin Handdesinfektion Servetter 20 st

  • Effektivt skydd
  • Praktiska servetter
  • 20 stycken per förpackning

Salubrin handdesinfektion servetter är ett effektivt sätt att skydda sig mot bakterier och virus. Dessa praktiska servetter är lätta att använda och perfekta att ha med sig på resan eller i väskan. Varje förpackning innehåller 20 stycken servetter, vilket gör dem till ett praktiskt val för att hålla händerna rena och fräscha. Med Salubrin handdesinfektion servetter kan du enkelt och bekvämt desinficera dina händer när du är på språng.

36.00kr

  • ✅ Effektiva servetter för handdesinfektion

  • ✅ Innehåller 20 stycken servetter per förpackning

  • ✅ Praktiskt att ha med sig på resor eller i väskan

  • ✅ Snabbtorkande och lämnar ingen kladdig känsla

  • ✅ Effektiv mot bakterier och virus

Beskrivning

Salubrin Handdesinfektion Servetter - Effektivt skydd mot förkylning och smittspridning

Salubrin Handdesinfektion Servetter är en högeffektiv produkt som erbjuder ett pålitligt skydd mot förkylning och smittspridning. Dessa servetter är speciellt utformade för att effektivt eliminera bakterier och virus från händerna, vilket minskar risken för att bli sjuk eller sprida smitta till andra. Med Salubrin Handdesinfektion Servetter kan du vara säker på att du tar hand om din hälsa och bidrar till att skapa en renare och säkrare miljö.

Effektivt skydd mot förkylning och smittspridning

Salubrin Handdesinfektion Servetter är särskilt utvecklade för att bekämpa förkylning och smittspridning. Genom att använda dessa servetter kan du enkelt och snabbt desinficera dina händer när du inte har tillgång till tvål och vatten. De är praktiska att ha med sig i väskan, på resan eller på jobbet, och ger dig möjlighet att rengöra dina händer när som helst och var som helst.

Enkel att använda

Salubrin Handdesinfektion Servetter är otroligt enkla att använda. Du behöver bara ta ut en servett ur förpackningen och torka av dina händer noggrant. Servetterna är fuktade med en effektiv desinfektionslösning som snabbt torkar och lämnar dina händer rena och fräscha. Du behöver inte skölja av eller torka efteråt, vilket gör dem perfekta för snabb och bekväm användning.

Förebygg smittspridning

Genom att använda Salubrin Handdesinfektion Servetter kan du aktivt bidra till att förebygga smittspridning. Dessa servetter är effektiva mot en rad olika bakterier och virus, inklusive förkylning och influensa. Genom att regelbundet desinficera dina händer minskar du risken för att bli sjuk och sprida smitta till andra. Detta är särskilt viktigt under förkylningssäsongen eller vid utbrott av virusinfektioner.

Praktisk förpackning

Salubrin Handdesinfektion Servetter levereras i en praktisk förpackning som är lätt att ta med sig överallt. Förpackningen innehåller 20 servetter, vilket ger dig tillräckligt med skydd för en längre tid. Du kan enkelt förvara förpackningen i handväskan, fickan eller bilen, så att du alltid har dem till hands när du behöver dem. Förpackningen är också lätt att öppna och återförslutbar för att hålla servetterna färska och fuktiga.

Sammanfattning

Salubrin Handdesinfektion Servetter är en högeffektiv produkt som erbjuder ett pålitligt skydd mot förkylning och smittspridning. Genom att använda dessa servetter kan du enkelt och snabbt desinficera dina händer när du inte har tillgång till tvål och vatten. De är praktiska att ha med sig och ger dig möjlighet att rengöra dina händer när som helst och var som helst. Genom att förebygga smittspridning minskar du risken för att bli sjuk och sprida smitta till andra. Salubrin Handdesinfektion Servetter är ett oumbärligt verktyg för att skapa en renare och säkrare miljö.

Ytterligare information

Varumärke

Salubrin

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Salubrin Handdesinfektion Servetter 20 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram