Salvequick MED Soft Foam Bandage 8 cm x 1 m

  • Högkvalitativt bandage
  • Mångsidig användning
  • Mått: 8 cm x 1 m

Salvequick med Soft Foam Bandage är ett högkvalitativt bandage som är perfekt för att skydda och behandla sår. Det är tillverkat av mjukt skummaterial som ger en bekväm och skonsam känsla på huden. Bandaget är mångsidigt och kan användas för olika typer av sår, inklusive skärsår, skrubbsår och mindre brännskador. Med måtten 8 cm x 1 m är det tillräckligt långt för att täcka större områden eller klippas till önskad storlek. Salvequick med Soft Foam Bandage är ett pålitligt val för att snabbt och effektivt behandla sår och främja läkning.

69.00kr

  • ✅ Lättanvänd och självhäftande för enkel applicering

  • ✅ Tillverkad av mjukt skummaterial för bekväm användning

  • ✅ Mäter 8 cm x 1 m för att täcka större sår

  • ✅ Ger skydd mot smuts och bakterier för snabb läkning

  • ✅ Idealisk för att täcka skärsår, skrubbsår och mindre sår

Beskrivning

Salvequick med Soft Foam Bandage - För effektiv sårläkning

Salvequick med Soft Foam Bandage är en innovativ produkt som är utformad för att underlätta och påskynda läkningsprocessen för sår. Denna produkt är speciellt utvecklad för att ge optimalt skydd och komfort för olika typer av sår, inklusive skärsår, skrubbsår och mindre brännskador.

Effektiv sårläkning med Salvequick med Soft Foam Bandage

Salvequick med Soft Foam Bandage är tillverkad av högkvalitativt material som är skonsamt mot huden samtidigt som det ger ett effektivt skydd för såret. Bandaget är 8 cm bred och 1 m långt, vilket gör det lämpligt för att täcka och skydda medelstora sår.

Fördelar med Salvequick med Soft Foam Bandage

Salvequick med Soft Foam Bandage har flera fördelar som gör det till en idealisk produkt för sårläkning: 1. Skyddar såret - Bandaget ger ett skyddande lager som förhindrar att smuts och bakterier kommer i kontakt med såret. Detta minskar risken för infektion och främjar en snabbare läkningsprocess. 2. Mjukt och bekvämt - Det mjuka skummet på bandaget ger en behaglig känsla och minskar obehag vid applicering och borttagning. Det är också flexibelt och anpassar sig efter kroppens rörelser för att ge maximal komfort. 3. Andningsbart material - Salvequick med Soft Foam Bandage är tillverkad av ett andningsbart material som tillåter luftcirkulation runt såret. Detta hjälper till att hålla såret torrt och friskt, vilket främjar en snabbare läkning. 4. Enkel applicering - Bandaget är självhäftande och enkelt att applicera. Det behövs inga extra verktyg eller klister för att fästa bandaget på huden. Detta gör det till en praktisk lösning för snabb och effektiv sårläkning.

Varför välja Salvequick med Soft Foam Bandage?

Salvequick med Soft Foam Bandage är en pålitlig produkt som har utformats med användarens behov i åtanke. Dess unika egenskaper gör det till ett utmärkt val för sårläkning: - Effektivt skydd mot smuts och bakterier - Mjukt och bekvämt material för ökad komfort - Andningsbart för att främja snabb läkning - Enkel applicering utan extra verktyg För att sammanfatta är Salvequick med Soft Foam Bandage en pålitlig och effektiv produkt för sårläkning. Med dess unika egenskaper och användarvänliga design kan du vara säker på att ditt sår får den bästa möjliga vård och läkning.

Ytterligare information

Varumärke

Salvequick

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Salvequick MED Soft Foam Bandage 8 cm x 1 m”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram