Rea!

Semper EKO Gröt Päron & Lingon 120 g

  • Ekologisk
  • Barnmat
  • Smakrik

Semper Eko Gröt Päron Lingon är en ekologisk barnmat som är perfekt som mellanmål för ditt barn. Den är smakrik och innehåller inga tillsatser eller konstgjorda färgämnen. Gröten är gjord av naturliga ingredienser och är både näringsrik och lätt att äta för små barn. Den kommer i praktiska förpackningar om 120 g, vilket gör den perfekt att ta med på resor eller utflykter. Ge ditt barn en hälsosam och god start på dagen med Semper Eko Gröt Päron Lingon.

12.00kr

  • ✅ Ekologisk gröt med päron och lingon

  • ✅ Innehåller 100% naturliga ingredienser

  • ✅ Perfekt mellanmål för barn

  • ✅ Tillverkad av Semper, en pålitlig barnmatproducent

  • ✅ Praktisk förpackning på 120 g

Beskrivning

Semper Eko Gröt Päron Lingon - En näringsrik och ekologisk barnmat för mellanmål

Semper Eko Gröt Päron Lingon är en fantastiskt näringsrik och ekologisk barnmat som är perfekt som mellanmål för ditt barn. Denna produkt är speciellt utformad för att ge ditt barn en hälsosam och balanserad kost samtidigt som den är lätt att äta och smälta.

Näringsrik och ekologisk

Semper Eko Gröt Päron Lingon är tillverkad av ekologiska ingredienser av högsta kvalitet. Den innehåller inga tillsatser, konserveringsmedel eller artificiella färger, vilket gör den till ett hälsosamt val för ditt barn. Gröten är rik på viktiga näringsämnen som vitaminer, mineraler och fibrer som är viktiga för barnets tillväxt och utveckling.

Smakfull kombination av päron och lingon

Denna barnmat har en läcker smak av päron och lingon som är perfekt för att introducera olika smaker till ditt barn. Kombinationen av söta päron och syrliga lingon ger en balanserad och spännande smakupplevelse som ditt barn kommer att älska.

Lätt att äta och smälta

Semper Eko Gröt Päron Lingon är utformad för att vara lätt att äta och smälta för små barn. Den har en len och krämig konsistens som gör det enkelt för ditt barn att äta och smälta maten utan problem. Detta gör den perfekt för barn som just har börjat utforska fast föda.

Varför välja Semper Eko Gröt Päron Lingon?

- Ekologisk och näringsrik barnmat - Inga tillsatser, konserveringsmedel eller artificiella färger - Läcker smak av päron och lingon - Lätt att äta och smälta för små barn Sammanfattningsvis är Semper Eko Gröt Päron Lingon en utmärkt ekologisk barnmat för mellanmål. Den är näringsrik, smakfull och lätt att äta och smälta för små barn. Ge ditt barn en hälsosam och balanserad kost med denna fantastiska produkt.

Ytterligare information

Varumärke

Semper

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Semper EKO Gröt Päron & Lingon 120 g”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram