Sensodyne Multicare 75 ml

  • Tandkram
  • Sensodyne Multicare
  • 75 ml

Sensodyne Multicare är en tandkräm som är speciellt utformad för personer med känsliga tänder. Med sin unika formula hjälper den till att lindra och förebygga tandkänslighet. Tandkrämen kommer i en praktisk förpackning på 75 ml, vilket gör den lätt att ta med sig på resor eller för daglig användning. Sensodyne Multicare ger en fräsch andedräkt samtidigt som den stärker och skyddar dina tänder. Med regelbunden användning kan du uppleva minskad tandkänslighet och en förbättrad munhälsa.

29.00kr

  • ✅ Sensodyne Multicare tandkräm

    är speciellt utformad för känsliga tänder.
  • ✅ Den hjälper till att lindra tandkänslighet och stärka emaljen.

  • ✅ Tandkrämen ger en fräsch andedräkt och skyddar mot karies.

  • ✅ Sensody

Beskrivning

Sensodyne Multicare - Tandkräm för känsliga tänder

Sensodyne Multicare är en tandkräm speciellt utformad för personer med känsliga tänder. Denna tandkräm är utvecklad för att ge lindring och skydd mot tandkänslighet, samtidigt som den ger en effektiv rengöring och fräsch andedräkt. Med Sensodyne Multicare kan du njuta av dina favoritmat och drycker utan att uppleva obehag eller smärta.

Effektiv lindring av tandkänslighet

Sensodyne Multicare är formulerad med en unik teknologi som hjälper till att minska tandkänsligheten. Den innehåller kaliumnitrat, som tränger in i tandens kanaler och blockerar de nervsignaler som orsakar obehag vid känsliga tänder. Genom att använda Sensodyne Multicare regelbundet kan du gradvis minska tandkänsligheten och återfå en bekväm och smärtfri tandhälsa.

Effektiv rengöring och skydd

Sensodyne Multicare ger inte bara lindring av tandkänslighet, utan ger också en effektiv rengöring och skydd för dina tänder. Tandkrämen innehåller fluor, som stärker tandemaljen och hjälper till att förebygga karies och hål i tänderna. Genom att använda Sensodyne Multicare regelbundet kan du upprätthålla en god tandhälsa och förebygga tandproblem.

Fräsch andedräkt

Sensodyne Multicare ger inte bara lindring och skydd för känsliga tänder, utan ger också en fräsch andedräkt. Tandkrämen innehåller en mild mintsmak som ger en behaglig känsla i munnen och hjälper till att bekämpa dålig andedräkt. Med Sensodyne Multicare kan du känna dig säker och självsäker i ditt dagliga liv.

Sammanfattning

Sensodyne Multicare är en tandkräm speciellt utvecklad för personer med känsliga tänder. Med sin unika teknologi ger den effektiv lindring av tandkänslighet och skydd mot karies. Dessutom ger den en fräsch andedräkt och en behaglig känsla i munnen. Genom att använda Sensodyne Multicare regelbundet kan du upprätthålla en god tandhälsa och njuta av dina favoritmat och drycker utan obehag. Beställ din Sensodyne Multicare tandkräm idag och upplev skillnaden!

Ytterligare information

Varumärke

Sensodyne

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sensodyne Multicare 75 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram