Sensodyne Multicore Medium Tandborste 1 st

  • Sensodyne Multicore
  • Medium tandborste
  • 1 st

Sensodyne Multicore Medium tandborste är en effektiv och skonsam tandborste. Den är speciellt utformad för personer med känsliga tänder och tandkött. Tandborsten har en medium borsthårdhet som ger en skonsam rengöring samtidigt som den tar bort plack effektivt. Med sin ergonomiska design är den enkel att hantera och ger en bekväm tandborstning. Sensodyne Multicore Medium tandborste är perfekt för daglig användning och hjälper till att hålla din munhälsa i toppform.

28.00kr

  • ✅ Sensodyne Multicore Medium tandborste

  • ✅ Mjuk och skonsam mot känsliga tänder och tandkött

  • ✅ Effektiv rengöring med multifunktionella borsthår

  • ✅ Ergonomiskt handtag för bekväm användning

  • ✅ Rekommenderas av tandläkare för att lindra tandkänslighet

Beskrivning

Sensodyne Multicore Medium Tandborste - För känsliga tänder

Sensodyne Multicore Medium Tandborste är en högkvalitativ manuell tandborste som är speciellt utformad för personer med känsliga tänder. Denna tandborste är ett utmärkt val för att upprätthålla god munhygien och samtidigt minska obehag och smärta vid tandborstning.

Fördelar med Sensodyne Multicore Medium Tandborste

- Skonsam rengöring: Tandborsten har ett mediumborsthuvud som är skonsamt mot tandköttet samtidigt som den effektivt rengör tänderna. Borsthuvudet är utformat för att komma åt även svåråtkomliga områden i munnen, vilket ger en grundlig rengöring. - Minskar tandkänslighet: Sensodyne Multicore Medium Tandborste är särskilt utformad för att minska tandkänslighet. Borsthåren är mjuka och skonsamma mot emaljen och tandköttet, vilket minskar risken för obehag och smärta vid tandborstning. - Ergonomiskt handtag: Tandborsten har ett ergonomiskt utformat handtag som ger en bekväm och stadig grepp. Detta gör tandborstningen enklare och mer effektiv.

Användning av Sensodyne Multicore Medium Tandborste

För att få bästa resultat rekommenderas det att borsta tänderna två gånger om dagen, morgon och kväll, i minst två minuter varje gång. Använd tandborsten tillsammans med en tandkräm som är speciellt utformad för känsliga tänder, som Sensodyne tandkräm.

Varför välja Sensodyne Multicore Medium Tandborste?

Sensodyne är ett välkänt varumärke inom tandvård och är känt för sina produkter som är speciellt utformade för personer med känsliga tänder. Sensodyne Multicore Medium Tandborste är inget undantag och erbjuder en skonsam men effektiv rengöring för att minska tandkänslighet och förbättra den övergripande munhälsan. Sammanfattningsvis är Sensodyne Multicore Medium Tandborste det perfekta valet för personer med känsliga tänder. Med sin skonsamma rengöring och minskning av tandkänslighet, tillsammans med det ergonomiska handtaget, är denna tandborste ett utmärkt verktyg för att upprätthålla en god munhygien och samtidigt minska obehag vid tandborstning.

Ytterligare information

Varumärke

Sensodyne

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sensodyne Multicore Medium Tandborste 1 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram