Rea!

Springyard ActiveGrip Runsafe Broddar 44-47 - 1 par

  • Halkskydd
  • Springyard ActiveGrip
  • Storlek 44-47

Springyard ActiveGrip Runsafe broddar i storlek 44-47 är ett effektivt halkskydd för att förhindra fallolyckor på isiga och hala ytor. Dessa broddar är utformade för att ge ett bra grepp och stabilitet när du går eller springer utomhus under vinterförhållanden. De är tillverkade av högkvalitativt material och är enkla att fästa på skorna. Med Springyard ActiveGrip Runsafe broddar kan du känna dig trygg och säker när du rör dig utomhus på vintern.

135.00kr

  • ✅ Ger extra grepp och stabilitet på hala ytor.

  • ✅ Passar skostorlek 44-47.

  • ✅ Enkla att fästa och ta av.

  • ✅ Tillverkade av hållbart material för långvarig användning.

  • ✅ Perfekta för utomhusaktiviteter under vintermånaderna.

Beskrivning

Springyard ActiveGrip RunSafe Broddar 44-47 - För säkerhet och stabilitet på vintern

Springyard ActiveGrip RunSafe Broddar är den perfekta lösningen för att hålla dig säker och stabil under vintermånaderna. Dessa broddar är speciellt utformade för att ge ett utmärkt grepp på isiga och snöiga ytor, vilket minskar risken för att halka och falla.

Funktioner och fördelar

Springyard ActiveGrip RunSafe Broddar är tillverkade av högkvalitativt material som är både hållbart och slitstarkt. De är utformade för att passa skostorlekar 44-47, vilket gör dem lämpliga för de flesta vuxna. Dessa broddar är lätta att sätta på och ta av, vilket gör dem praktiska och användarvänliga. Deras unika design och mönster ger ett utmärkt grepp på olika ytor, inklusive is, snö, asfalt och betong. Detta gör dem perfekta för promenader, löpning eller andra aktiviteter utomhus under vinterförhållanden. Med Springyard ActiveGrip RunSafe Broddar kan du känna dig trygg och säker, oavsett väderförhållandena.

Hur man använder broddarna

Att använda Springyard ActiveGrip RunSafe Broddar är enkelt. Du behöver bara placera dem över sulan på dina skor och justera dem för att säkerställa en perfekt passform. De har elastiska band som håller dem på plats och förhindrar att de glider av. När du inte längre behöver dem kan du enkelt ta av dem och förvara dem i den medföljande förvaringspåsen.

Varför välja Springyard ActiveGrip RunSafe Broddar?

Det finns flera anledningar till varför du bör välja Springyard ActiveGrip RunSafe Broddar för att förbättra din säkerhet och stabilitet under vintern. Här är några av fördelarna med dessa broddar: 1. Utmärkt grepp: Deras unika mönster och design ger ett utmärkt grepp på olika ytor, vilket minskar risken för att halka och falla. 2. Hög kvalitet: Springyard ActiveGrip RunSafe Broddar är tillverkade av högkvalitativt material som är hållbart och slitstarkt, vilket gör dem till en pålitlig och långvarig investering. 3. Enkel att använda: Dessa broddar är lätta att sätta på och ta av, vilket gör dem praktiska och användarvänliga. 4. Passar de flesta skostorlekar: Springyard ActiveGrip RunSafe Broddar är utformade för att passa skostorlekar 44-47, vilket gör dem lämpliga för de flesta vuxna. 5. Mångsidig användning: Dessa broddar är perfekta för promenader, löpning eller andra aktiviteter utomhus under vinterförhållanden. Sammanfattningsvis är Springyard ActiveGrip RunSafe Broddar det perfekta valet för att förbättra din säkerhet och stabilitet på vintern. Deras utmärkta grepp, höga kvalitet och användarvänlighet gör dem till ett oumbärligt hjälpmedel för att undvika halkolyckor och njuta av utomhusaktiviteter även under de mest krävande väderförhållandena.

Ytterligare information

Varumärke

Springyard

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Springyard ActiveGrip Runsafe Broddar 44-47 - 1 par”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram