Rea!

Springyard Backgrip L

  • Halkskydd
  • Enkelt att använda
  • Ökar säkerheten

Springyard Backgrip-L är ett halkskydd som är enkelt att använda och ökar säkerheten. Med detta halkskydd kan du enkelt undvika att halka på isiga eller hala ytor. Det är tillverkat av hållbart material och passar de flesta skor och stövlar. Springyard Backgrip-L är ett pålitligt hjälpmedel som ger dig extra stabilitet och trygghet när du rör dig utomhus. Med detta halkskydd kan du vara säker på att du inte kommer att halka och skada dig.

127.00kr

  • ✅ Springyard Backgrip-L

    är en säkerhetsprodukt för vinterpromenader.
  • ✅ Tillverkad av slitstarkt material för optimalt grepp.

  • ✅ Passar de flesta skor och stövlar med elastiskt band.

  • ✅ Ger extra stabilitet och minskar risken för halkolyckor.

  • ✅ Enkel att ta på och av för snabb användning.

Beskrivning

Springyard Backgrip-L - Säkerhet och trygghet för utomhusaktiviteter

Springyard Backgrip-L är en innovativ produkt som erbjuder överlägsen säkerhet och trygghet för utomhusaktiviteter. Med dess unika design och högkvalitativa material är detta ett oumbärligt hjälpmedel för att undvika halkolyckor och skador på isiga och snöiga ytor.

Ökad säkerhet på vintern

Under vintermånaderna kan det vara svårt att hålla balansen på isiga och snöiga underlag. Med Springyard Backgrip-L kan du enkelt förbättra din stabilitet och minska risken för att halka och falla. Dess specialdesignade greppklor och mönster ger ett utmärkt fäste på hala ytor, vilket ger dig trygghet och självförtroende när du är ute och rör dig.

Enkel att använda

Springyard Backgrip-L är utformad för att vara enkel att använda och passar de flesta skor och stövlar. Den är tillverkad av flexibelt och hållbart material som enkelt kan sträckas över sulan på dina skor. Dess justerbara remmar säkerställer en perfekt passform och förhindrar att Backgrip-L glider av under användning.

Mångsidig och hållbar

Denna produkt är inte bara perfekt för vinteraktiviteter som promenader och löpning, den kan också användas under andra utomhusaktiviteter såsom vandring och klättring. Springyard Backgrip-L är tillverkad av högkvalitativt material som är både hållbart och tåligt mot slitage. Du kan lita på att den kommer att hålla länge och ge dig säkerhet säsong efter säsong.

Sammanfattning

Springyard Backgrip-L är den ultimata lösningen för att öka säkerheten och tryggheten under utomhusaktiviteter på vintern. Med dess unika design, enkel användning och hållbara material kan du vara säker på att undvika halkolyckor och skador på isiga och snöiga ytor. Investera i din säkerhet och njut av vinteraktiviteter utan oro med Springyard Backgrip-L.

Ytterligare information

Varumärke

Springyard

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Springyard Backgrip L”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram