Rea!

Terese & Soon Everyday Face Moisturizer 50 ml

  • Naturlig
  • Fuktgivande
  • Passar alla hudtyper

Teresé Soon Everyday Face Moisturizer är en naturlig och fuktgivande dagkräm som passar alla hudtyper. Med sin unika sammansättning av ingredienser hjälper den till att återfukta och mjukgöra huden, samtidigt som den skyddar mot yttre påfrestningar. Denna dagkräm är perfekt för daglig användning och ger en fräsch och återfuktad känsla hela dagen. Med Teresé Soon Everyday Face Moisturizer kan du ge din hud den vård den förtjänar.

228.00kr

  • ✅ Återfuktande dagkräm för ansiktet

  • ✅ Innehåller 50 ml produkt

  • ✅ Utvecklad av Terese Lindgren

  • ✅ Passar för daglig användning

  • ✅ Ger huden en mjuk och fräsch känsla

Beskrivning

Terese & Soon Everyday Face Moisturizer - En dagkräm för daglig ansiktsvård

Terese & Soon Everyday Face Moisturizer är en högkvalitativ dagkräm som är speciellt utformad för att ge optimal vård och fukt till din hud varje dag. Denna ansiktskräm är en del av Terese & Soons omfattande hudvårdssortiment och är perfekt för dig som vill ha en enkel och effektiv lösning för daglig ansiktsvård.

Fuktgivande och närande formula

Denna dagkräm är berikad med en fuktgivande och närande formula som hjälper till att återfukta och mjukgöra huden. Den innehåller naturliga ingredienser som är kända för sina fuktgivande egenskaper, såsom hyaluronsyra och glycerin. Dessa ingredienser hjälper till att bevara hudens naturliga fuktbalans och ger en långvarig återfuktningseffekt.

Skyddar mot yttre påverkan

Terese & Soon Everyday Face Moisturizer fungerar även som ett skydd mot yttre påverkan. Den innehåller antioxidanter som hjälper till att skydda huden mot fria radikaler och förebygger åldrande. Dessutom innehåller den även SPF 15, vilket ger ett skydd mot solens skadliga UV-strålar.

Användning

Applicera en liten mängd av Terese & Soon Everyday Face Moisturizer på rengjord hud varje morgon. Massera försiktigt in krämen i ansiktet och på halsen tills den har absorberats helt. För bästa resultat rekommenderas att använda denna dagkräm regelbundet som en del av din dagliga hudvårdsrutin.

Fördelar med Terese & Soon Everyday Face Moisturizer

- Ger optimal fukt och näring till huden varje dag - Bevarar hudens naturliga fuktbalans - Skyddar mot yttre påverkan och fria radikaler - Innehåller SPF 15 för skydd mot solens skadliga UV-strålar - Enkel att använda som en del av din dagliga hudvårdsrutin Sammanfattningsvis är Terese & Soon Everyday Face Moisturizer en utmärkt dagkräm för daglig ansiktsvård. Dess fuktgivande och närande formula ger optimal vård till din hud samtidigt som den skyddar mot yttre påverkan. Använd denna dagkräm regelbundet för att uppnå en frisk och strålande hud varje dag.

Ytterligare information

Varumärke

Terese & Soon

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Terese & Soon Everyday Face Moisturizer 50 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram