Rea!

Terranova Digestive Enzyme Complex 50 kapslar

  • Naturligt kosttillskott
  • Främjar matsmältningen
  • Innehåller enzymer och örter

Terranova Digestive Enzyme Complex är ett naturligt kosttillskott som främjar en hälsosam matsmältning. Det innehåller en kombination av enzymer och örter som hjälper till att bryta ner maten och underlätta absorptionen av näringsämnen. Produkten är speciellt utformad för personer med känslig mage och kan bidra till att minska obehag som gasbildning och uppblåsthet. Terranova Digestive Enzyme Complex kommer i form av kapslar och är en praktisk och enkel lösning för att främja en optimal matsmältning.

149.00kr

  • ✅ Naturligt kosttillskott för känslig mage

  • ✅ Innehåller enzymer för att underlätta matsmältningen

  • ✅ 50 kapslar per förpackning

  • ✅ Tillverkad av Terranova, ett välkänt varumärke

  • ✅ Kan hjälpa till att minska gasbildning och uppblåsthet

Beskrivning

Terranova Digestive Enzyme Complex - För en frisk och balanserad mage

Terranova Digestive Enzyme Complex är ett kosttillskott som är speciellt utformat för att främja en hälsosam matsmältning och underlätta för personer med känslig mage. Med en unik blandning av naturliga enzymer och växtextrakt hjälper detta tillskott till att förbättra matsmältningen och minska obehagliga symtom som gasbildning, uppblåsthet och magbesvär.

Naturliga enzymer för optimal matsmältning

Enzymer är viktiga för att bryta ner maten vi äter och underlätta absorptionen av näringsämnen i kroppen. Terranova Digestive Enzyme Complex innehåller en kombination av proteaser, lipaser och amylaser som hjälper till att bryta ner proteiner, fetter och kolhydrater på ett effektivt sätt. Dessa enzymer är naturligt förekommande i kroppen, men vissa människor kan ha brist på dem eller behöva extra stöd för att främja en optimal matsmältning.

Växtextrakt för att lugna och balansera magen

Förutom enzymer innehåller Terranova Digestive Enzyme Complex även växtextrakt som är kända för sina lugnande och balanserande egenskaper för magen. Exempelvis ingår kamomill, fänkål och pepparmynta i denna unika formula. Dessa växtextrakt har traditionellt använts för att lindra magbesvär och främja en frisk mage.

Fördelar med Terranova Digestive Enzyme Complex

- Underlättar matsmältningen och absorptionen av näringsämnen - Minskar obehagliga symtom som gasbildning och uppblåsthet - Främjar en frisk och balanserad mage - Innehåller naturliga enzymer och växtextrakt för optimal effekt - Passar personer med känslig mage eller matsmältningsproblem

Användning och dosering

Terranova Digestive Enzyme Complex finns i form av kapslar och rekommenderad dosering är att ta en kapsel dagligen i samband med en måltid. Kapslarna kan sväljas hela eller öppnas och strös över maten för enkel konsumtion.

Sammanfattning

Terranova Digestive Enzyme Complex är ett kosttillskott som främjar en hälsosam matsmältning och underlättar för personer med känslig mage. Med en unik kombination av naturliga enzymer och växtextrakt hjälper detta tillskott till att förbättra matsmältningen och minska obehagliga symtom. Ta en kapsel dagligen för att främja en frisk och balanserad mage.

Ytterligare information

Varumärke

Terranova

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Terranova Digestive Enzyme Complex 50 kapslar”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram