Twistshake Anti-Colic 180 ml Pastel Purple

  • Twistshake nappflaskor
  • Anti-colic funktion
  • 180 ml kapacitet

Twistshake nappflaskor är populära bland föräldrar för deras innovativa design och funktioner. Dessa nappflaskor är utrustade med en anti-colic funktion som minskar risken för kolik hos spädbarn. Med en kapacitet på 180 ml är dessa flaskor perfekta för att mata ditt barn på ett bekvämt sätt. Twistshake nappflaskor finns i olika färger och mönster, inklusive pastel purple, vilket gör dem både praktiska och stilrena. Ge ditt barn en behaglig matningsupplevelse med Twistshake nappflaskor.

79.00kr

  • ✅ Twistshake Anti-Colic 180 ml - Pastel Purple

  • ✅ Minskar risken för kolik och gasproblem hos spädbarn.

  • ✅ Ergonomisk design för enkel hantering och matning.

  • ✅ Tillverkad av BPA-fri plast för säker användning.

  • ✅ Enkel att rengöra och tål maskindisk.

Beskrivning

Twistshake Anti-Colic 180 ml - Pastel Purple

Twistshake Anti-Colic 180 ml är en nappflaska som är speciellt utformad för att underlätta för både barn och föräldrar under matningstiden. Med sin innovativa design och funktioner är denna nappflaska ett utmärkt val för att ge ditt barn en bekväm och trygg matningsupplevelse.

Innovativ anti-kolik funktion

En av de främsta fördelarna med Twistshake Anti-Colic 180 ml är dess anti-kolik funktion. Nappflaskan är utrustad med ett unikt luftventilssystem som minskar risken för att barnet sväljer luft under matningen. Detta kan bidra till att minska obehagliga koliksymptom som gaser och magont hos spädbarn.

Praktisk och ergonomisk design

Twistshake Anti-Colic 180 ml har en ergonomisk design som gör det enkelt för både föräldrar och barn att hantera flaskan. Den är utformad med en bred öppning, vilket gör det enkelt att fylla på och rengöra flaskan. Dessutom har den en mjuk silikonnapp som är skonsam mot barnets mun och tandkött.

Snygg och färgglad design

Denna nappflaska kommer i en vacker pastelllila färg som är både stilren och attraktiv. Den är tillverkad av högkvalitativt och hållbart material som är fritt från BPA och andra skadliga ämnen. Twistshake Anti-Colic 180 ml är inte bara en praktisk och funktionell nappflaska, den är också en snygg accessoar som kommer att göra matningstiden rolig och färgglad.

Sammanfattning

Twistshake Anti-Colic 180 ml - Pastel Purple är en nappflaska som erbjuder både praktiska och funktionella fördelar för både barn och föräldrar. Med sin innovativa anti-kolik funktion, ergonomiska design och attraktiva färg är denna nappflaska ett utmärkt val för alla som vill ge sitt barn en bekväm och trygg matningsupplevelse. Köp Twistshake Anti-Colic 180 ml - Pastel Purple idag och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Twistshake

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Twistshake Anti-Colic 180 ml Pastel Purple”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram