Rea!

Twistshake Mini Cup 230ml 4+m Pastel Green

  • Pipmugg
  • Glas
  • Twistshake

Twistshake Mini Cup är en praktisk pipmugg i glas som är perfekt för barn från 4 månader och uppåt. Muggen har en kapacitet på 230 ml och kommer i en fin pastellgrön färg. Den är tillverkad av högkvalitativt glas som är fritt från BPA och andra skadliga ämnen. Twistshake Mini Cup är utformad med en smart twistlock-funktion som gör den lätt att öppna och stänga. Den har även en mjuk silikonpip som är skonsam mot barnets mun och tandkött. Med Twistshake Mini Cup kan ditt barn enkelt lära sig att dricka själv på ett säkert och roligt sätt.

71.00kr

  • ✅ Twistshake Mini Cup 230ml 4m Pastel Green

  • ✅ Pipmugg i glas för barn från 4 månader

  • ✅ Läckagesäker design med smart twistlock-funktion

  • ✅ Ergonomiskt handtag för enkel greppning

  • ✅ Tillverkad utan BPA och säker att använda

Beskrivning

Twistshake Mini Cup 230ml - En praktisk pipmugg för små barn

Twistshake Mini Cup 230ml är en fantastisk pipmugg som är perfekt för små barn från 4 månader och uppåt. Denna pipmugg är tillverkad av högkvalitativt glas och kommer i en vacker pastellgrön färg. Med sin smarta design och användarvänliga funktioner är denna mugg ett utmärkt val för föräldrar som vill underlätta övergången från amning till självständig drickning för sina små.

Funktioner och fördelar

Twistshake Mini Cup 230ml har flera imponerande funktioner som gör den till en populär produkt för föräldrar. Här är några av fördelarna med denna pipmugg: 1. Läckagesäker design: Muggen är utrustad med en smart twistlock-funktion som förhindrar läckage. Detta gör det möjligt för barnet att dricka självständigt utan att spilla. 2. Ergonomiskt handtag: Muggen har ett ergonomiskt utformat handtag som är lätt för små händer att greppa. Detta främjar barnets självständighet och utveckling av finmotoriken. 3. Mångsidig användning: Twistshake Mini Cup 230ml kan användas för både varma och kalla drycker. Den tål temperaturer från -20°C upp till 100°C, vilket gör den perfekt för både varma soppor och kalla juicer. 4. Enkel rengöring: Muggen är enkel att rengöra och kan diskas i diskmaskin. Den är också enkel att montera isär för grundlig rengöring.

Varför välja Twistshake Mini Cup 230ml?

Det finns flera anledningar till varför Twistshake Mini Cup 230ml är ett utmärkt val för föräldrar som vill underlätta övergången till självständig drickning för sina små barn. Här är några av de främsta skälen att välja denna pipmugg: 1. Hög kvalitet: Muggen är tillverkad av högkvalitativt glas som är fritt från BPA och andra skadliga ämnen. Detta garanterar en säker användning för barnet. 2. Praktisk design: Den läckagesäkra designen och det ergonomiska handtaget gör det enkelt för barnet att dricka självständigt utan att spilla. Detta underlättar för både barnet och föräldrarna. 3. Mångsidighet: Muggen kan användas för både varma och kalla drycker, vilket gör den mycket mångsidig och praktisk för olika situationer. 4. Enkel rengöring: Den enkla rengöringen gör det lätt för föräldrarna att hålla muggen ren och hygienisk för barnets användning.

Slutsats

Twistshake Mini Cup 230ml är en utmärkt pipmugg för små barn som är redo att börja dricka självständigt. Med sin läckagesäkra design, ergonomiska handtag och mångsidiga användning är denna mugg ett perfekt val för föräldrar som vill underlätta övergången från amning till självständig drickning. Välj Twistshake Mini Cup 230ml för en praktisk och säker lösning för ditt barns drickande.

Ytterligare information

Varumärke

Twistshake

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Twistshake Mini Cup 230ml 4+m Pastel Green”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram