Twistshake Mini Cup Svart +4m 230ml

  • Pipmugg
  • Glas
  • Twistshake

Twistshake Mini Cup är en praktisk pipmugg i glas som är perfekt för barn från 4 månader och uppåt. Med en kapacitet på 230 ml är den idealisk för att introducera ditt barn till att dricka själv. Muggen är tillverkad av högkvalitativt glas som är fritt från BPA och andra skadliga ämnen. Den har även en smart twistlock-funktion som gör den läckagesäker och enkel att ta med sig. Twistshake Mini Cup är en stilren och hållbar lösning för att hjälpa ditt barn att utveckla sina självständiga drickfärdigheter.

89.00kr

  • ✅ Twistshake Mini Cup är en pipmugg i svart färg.

  • ✅ Muggen är designad för barn från 4 månader och uppåt.

  • ✅ Den har en kapacitet på 230 ml.

  • ✅ Twistshake Mini Cup är tillverkad av säker och giftfri plast.

  • ✅ Muggen har ett smart lock som förhindrar läckage.

Beskrivning

Twistshake Mini Cup - Svart 4m 230ml

Twistshake Mini Cup är en praktisk och ergonomiskt utformad pipmugg som är perfekt för små barn från 4 månader och uppåt. Med en kapacitet på 230 ml är denna svarta Twistshake Mini Cup idealisk för att introducera ditt barn till att dricka självständigt.

Funktioner och fördelar

- Ergonomisk design: Twistshake Mini Cup är utformad med en ergonomiskt böjd form som passar perfekt i små händer. Detta gör det enkelt för ditt barn att greppa muggen och dricka utan att spilla. - Läckagesäker: Den smarta twistlock-funktionen på locket säkerställer att muggen är helt läckagesäker. Du kan vara trygg med att ditt barn kan använda muggen utan att oroa dig för kladdiga olyckor. - Enkel rengöring: Twistshake Mini Cup är tillverkad av BPA-fri plast och är enkel att rengöra. Den kan enkelt plockas isär i tre delar för att underlätta rengöringen och är även diskmaskinssäker. - Mångsidig användning: Denna pipmugg är perfekt för att introducera ditt barn till att dricka vatten, mjölk eller juice självständigt. Den kan användas både hemma och på resande fot.

Varför välja Twistshake Mini Cup?

Twistshake Mini Cup är en pålitlig och praktisk lösning för att hjälpa ditt barn att utveckla självständighet och motoriska färdigheter. Med sin ergonomiska design och läckagesäkra lock är denna pipmugg ett utmärkt val för föräldrar som vill underlätta övergången från nappflaska till att dricka självständigt. Genom att välja Twistshake Mini Cup kan du vara säker på att du ger ditt barn en säker och bekväm mugg som är enkel att använda och rengöra. Den svarta färgen ger muggen en modern och stilren look som passar perfekt för både pojkar och flickor. Beställ din Twistshake Mini Cup - Svart 4m 230ml idag och ge ditt barn en fantastiskt praktisk och användbar pipmugg som kommer att underlätta deras övergång till att dricka självständigt.

Ytterligare information

Varumärke

Twistshake

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Twistshake Mini Cup Svart +4m 230ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram