Vetnova Multiva Calming Liten Hund & Katt 21 kaplsar

  • Naturligt
  • Avslappnande
  • För smådjur

Vetnova Multiva Calming är ett naturligt och avslappnande tillskott för smådjur. Med sina 21 kapslar är det perfekt för både små hundar och katter. Produkten är speciellt utformad för att hjälpa till att minska stress och ångest hos ditt husdjur. Genom att använda Vetnova Multiva Calming kan du ge ditt husdjur en lugnare och mer avslappnad tillvaro.

139.00kr

  • ✅ Lugnande tillskott för små hundar och katter

  • ✅ Innehåller 21 kapslar per förpackning

  • ✅ VetNova Multiva Calming hjälper till att minska stress

  • ✅ Kan användas vid exempelvis åskskräck eller separationsskam

  • ✅ Ger en lugnande effekt utan att göra djuret slött

Beskrivning

VetNova Multiva Calming - För lugnare små hundar och katter

VetNova Multiva Calming är ett kosttillskott speciellt utformat för att främja lugn och avslappning hos små hundar och katter. Med en unik sammansättning av naturliga ingredienser kan detta tillskott hjälpa till att minska stress och ångest hos ditt husdjur.

Fördelar med VetNova Multiva Calming

VetNova Multiva Calming innehåller en kombination av växtextrakt och näringsämnen som kan ha en positiv effekt på ditt husdjurs välbefinnande. Här är några av fördelarna med detta kosttillskott: 1. Minskar stress och ångest: VetNova Multiva Calming innehåller ingredienser som kan hjälpa till att minska stress och ångest hos små hundar och katter. Det kan vara särskilt användbart vid situationer som kan vara stressande för ditt husdjur, som t.ex. åska, fyrverkerier eller resor. 2. Främjar avslappning: Genom att främja avslappning kan VetNova Multiva Calming hjälpa till att skapa en lugnare miljö för ditt husdjur. Det kan vara till hjälp vid exempelvis separation, rädsla eller överdriven oro. 3. Naturliga ingredienser: VetNova Multiva Calming innehåller enbart naturliga ingredienser, vilket gör det till ett säkert och skonsamt alternativ för ditt husdjur. Det innehåller bland annat kamomill, valeriana och tryptofan, som alla har kända lugnande egenskaper.

Hur används VetNova Multiva Calming?

VetNova Multiva Calming kommer i form av små kapslar som är lätta att ge till ditt husdjur. Doseringen beror på vikten på ditt husdjur, så se till att följa instruktionerna på förpackningen noggrant. Det kan vara en god idé att rådfråga din veterinär innan du ger kosttillskott till ditt husdjur.

Varför välja VetNova Multiva Calming?

VetNova Multiva Calming är ett populärt val bland djurägare som vill hjälpa sina små hundar och katter att hantera stress och ångest på ett naturligt sätt. Med sina naturliga ingredienser och bevisade effekt kan detta kosttillskott vara ett bra komplement till en balanserad kost och en trygg miljö för ditt husdjur.

Slutsats

VetNova Multiva Calming är ett kosttillskott som kan hjälpa till att främja lugn och avslappning hos små hundar och katter. Med sina naturliga ingredienser och bevisade effekt kan detta tillskott vara ett bra val för djurägare som vill hjälpa sina husdjur att hantera stress och ångest på ett naturligt sätt. Kom ihåg att alltid följa doseringsinstruktionerna och rådfråga din veterinär vid behov.

Ytterligare information

Varumärke

Vetnova

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Vetnova Multiva Calming Liten Hund & Katt 21 kaplsar”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram