Rea!

Virbac Eye Cleanser Ögonrens 125 ml

  • Effektiv rengöring
  • Mild och skonsam
  • 125 ml för långvarig användning

Virbac Eye Cleanser är en effektiv och mild ögonrengöring för djur. Den är speciellt framtagen för att skonsamt rengöra och ta bort smuts och sekret från djurens ögon. Med sin skonsamma formula är den lämplig för daglig användning och passar både hundar och katter. Flaskan innehåller 125 ml rengöringsvätska, vilket ger långvarig användning och gör den till ett praktiskt val för djurägare. Med Virbac Eye Cleanser kan du enkelt och skonsamt hålla ditt djurs ögon rena och fräscha.

125.00kr

  • ✅ Effektiv ögonrengöring för djur med känsliga ögon.

  • ✅ Skonsam formula som tar bort smuts och sekret.

  • ✅ Kan användas dagligen för att förebygga ögoninfektioner.

  • ✅ Innehåller inga irriterande eller skadliga ämnen.

  • ✅ Praktiskt och enkelt att använda med en mjuk applikator.

Beskrivning

Virbac Eye Cleanser - Ögonrens för djur

Virbac Eye Cleanser är en effektiv och skonsam ögonrens som är speciellt utformad för att rengöra och vårda dina djurs ögon. Med sin milda formula tar den bort smuts, damm och andra föroreningar som kan irritera och orsaka obehag för ditt husdjur.

Fördelar med Virbac Eye Cleanser

- Skonsam rengöring: Virbac Eye Cleanser är skonsam nog att användas dagligen utan att irritera eller störa ditt djurs ögon. Dess milda formula är utvecklad för att vara skonsam mot känsliga ögon och kan användas på både hundar och katter. - Tar bort smuts och föroreningar: Med Virbac Eye Cleanser kan du enkelt och effektivt ta bort smuts, damm och andra föroreningar som kan samlas runt ditt djurs ögon. Detta hjälper till att förhindra irritation och obehag. - Minskar risken för infektioner: Genom att regelbundet rengöra ditt djurs ögon med Virbac Eye Cleanser kan du minska risken för infektioner. Produkten hjälper till att hålla ögonen rena och friska, vilket är särskilt viktigt för djur med känsliga ögon eller som är benägna att få ögoninfektioner.

Hur man använder Virbac Eye Cleanser

1. Skaka flaskan väl innan användning för att blanda ingredienserna ordentligt. 2. Fukta en bomullstuss eller en ren trasa med Virbac Eye Cleanser. 3. Försiktigt torka runt ditt djurs ögon med den fuktade bomullstussen eller trasan. Var noga med att undvika direkt kontakt med ögat. 4. Upprepa processen vid behov för att säkerställa att ögonen är ordentligt rengjorda. 5. Efter användning, förslut flaskan ordentligt för att bevara produktens kvalitet.

Varför välja Virbac Eye Cleanser?

Virbac Eye Cleanser är en pålitlig och effektiv ögonrens som är utvecklad av experter inom djurhälsa. Produkten är skonsam nog att användas dagligen och hjälper till att hålla ditt djurs ögon rena och friska. Genom att regelbundet använda Virbac Eye Cleanser kan du minska risken för irritation, obehag och infektioner runt ögonen på ditt älskade husdjur. Beställ Virbac Eye Cleanser idag och ge ditt djur de bästa förutsättningarna för friska och välmående ögon!

Ytterligare information

Varumärke

Virbac

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Virbac Eye Cleanser Ögonrens 125 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram