Rea!

WellAware Health Ashwaganda + Vitamin B5 - 90 st

  • Ashwaganda
  • Vitamin B5
  • 90 st

Wellaware Health Ashwaganda & Vitamin B5 är ett kosttillskott som innehåller ashwaganda och vitamin B5. Ashwaganda är en adaptogen ört som traditionellt används för att öka energinivåerna och minska stress. Vitamin B5, även känt som pantotensyra, är viktigt för energiproduktionen i kroppen. Denna produkt kommer i förpackning med 90 tabletter och kan vara ett bra tillskott för att främja energi och välbefinnande.

68.00kr

  • ✅ Ashwagandha och vitamin B5 i en kapsel

  • ✅ Bidrar till att öka energinivån

  • ✅ Innehåller 90 kapslar per förpackning

  • ✅ Naturligt kosttillskott för ökad välbefinnande

  • ✅ Tillverkad av WellAware Health

Beskrivning

WellAware Health Ashwagandha & Vitamin B5 - Ett energihöjande kosttillskott

WellAware Health Ashwagandha & Vitamin B5 är ett kosttillskott som är speciellt utformat för att öka energinivåerna och främja välbefinnandet. Med en unik kombination av ashwagandha och vitamin B5 erbjuder detta tillskott en naturlig och effektiv lösning för att bekämpa trötthet och utmattning.

Ashwagandha - En adaptogen ört med många fördelar

Ashwagandha är en adaptogen ört som har använts i traditionell indisk medicin i århundraden. Den har visat sig ha många hälsofördelar, inklusive att öka energinivåerna, minska stress och förbättra sömnen. Ashwagandha fungerar genom att hjälpa kroppen att anpassa sig till stress och främja en balanserad hormonproduktion.

Vitamin B5 - En viktig näringsämne för energiproduktion

Vitamin B5, även känt som pantotensyra, är en viktig näringsämne som spelar en avgörande roll i energiproduktionen i kroppen. Det är involverat i syntesen av coenzym A, som är nödvändigt för att omvandla mat till energi. Genom att tillföra vitamin B5 till din kost kan du hjälpa till att öka energinivåerna och förbättra kroppens förmåga att hantera stress.

Fördelar med WellAware Health Ashwagandha & Vitamin B5

- Ökar energinivåerna: Genom att kombinera ashwagandha och vitamin B5 hjälper detta kosttillskott till att öka energinivåerna och bekämpa trötthet och utmattning. - Minskar stress: Ashwagandha är känt för sina stressreducerande egenskaper och kan hjälpa till att minska känslor av ångest och stress. - Förbättrar sömnen: Genom att främja avslappning och lugn kan ashwagandha hjälpa till att förbättra sömnen och ge en mer återhämtande vila. - Stödjer hormonbalansen: Ashwagandha kan hjälpa till att balansera hormonproduktionen och främja en sund hormonell funktion. - Naturlig och effektiv: WellAware Health Ashwagandha & Vitamin B5 är tillverkat med noggrant utvalda ingredienser av hög kvalitet för att ge en naturlig och effektiv lösning för att öka energinivåerna.

Användning och dosering

Ta 1 kapsel av WellAware Health Ashwagandha & Vitamin B5 dagligen med en måltid. Kapslarna är lätta att svälja och kan enkelt integreras i din dagliga rutin.

Sammanfattning

WellAware Health Ashwagandha & Vitamin B5 är ett energihöjande kosttillskott som kombinerar ashwagandha och vitamin B5 för att öka energinivåerna och främja välbefinnandet. Med sina naturliga och effektiva ingredienser kan detta kosttillskott hjälpa till att bekämpa trötthet, minska stress och förbättra sömnen. Ta en kapsel dagligen för att uppleva fördelarna med detta kraftfulla kosttillskott.

Ytterligare information

Varumärke

WellAware

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”WellAware Health Ashwaganda + Vitamin B5 - 90 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram