Rea!

Yogi Tea Adventskalender KRAV-certifierad 24 påsar

  • Krav-certifierad
  • Adventskalender
  • 24 påsar

Yogi Tea Adventskalender är en krav-certifierad adventskalender som innehåller 24 påsar med olika sorters te. Varje dag fram till julafton kan du njuta av en ny och spännande smak av te. Denna adventskalender är perfekt för teälskare som vill utforska olika smaker och samtidigt få en mysig och avkopplande stund varje dag under december. Ge dig själv eller någon annan en hälsosam och njutbar överraskning med Yogi Tea Adventskalender.

126.00kr

  • ✅ Ekologisk adventskalender med 24 påsar Yogi Tea

  • ✅ Innehåller olika smaker av hälsosamt örtte

  • ✅ Krav-certifierad och tillverkad med omsorg om miljön

  • ✅ Perfekt present till teälskare och för att skapa julstämning

  • ✅ Varje påse innehåller en unik och läcker smakupplevelse

Beskrivning

Yogi Tea Adventskalender - Krav-certifierad med 24 påsar

Vill du fira julen på ett hälsosamt och avkopplande sätt? Då är Yogi Tea Adventskalender det perfekta valet för dig! Denna adventskalender är fylld med 24 olika sorters te från det populära varumärket Yogi Tea. Varje dag fram till julafton kan du njuta av en ny och spännande smakupplevelse.

Varför välja Yogi Tea Adventskalender?

Yogi Tea är känt för sina ekologiska och naturliga teer som är framtagna med omsorg och kärlek. Denna adventskalender är Krav-certifierad, vilket innebär att teerna är producerade enligt strikta ekologiska riktlinjer. Du kan vara säker på att du dricker te av högsta kvalitet utan onödiga tillsatser eller kemikalier.

En smakupplevelse varje dag

Med Yogi Tea Adventskalender får du möjlighet att prova på olika smaker varje dag. Varje te påsar är individuellt förpackade och innehåller en unik blandning av örter och kryddor. Du kan förvänta dig allt från klassiska smaker som pepparmint och ingefära till mer exotiska kombinationer som chai och rooibos.

En perfekt gåva

Yogi Tea Adventskalender är inte bara perfekt för dig själv, det är också en fantastisk gåva att ge till någon du bryr dig om. Den vackra förpackningen och det spännande innehållet kommer garanterat att sprida glädje och väcka nyfikenhet hos mottagaren. Ge bort en adventskalender som både är god och hälsosam!

Avslutningsvis

Yogi Tea Adventskalender är en fantastisk produkt för alla teälskare som vill fira julen på ett hälsosamt och avkopplande sätt. Med 24 olika sorters te att upptäcka kommer du garanterat att få en spännande smakupplevelse varje dag fram till julafton. Ge bort denna adventskalender som en gåva eller unna dig själv en månad fylld av goda och naturliga teer. Beställ din Yogi Tea Adventskalender idag och njut av en smakrik jul!

Ytterligare information

Varumärke

Yogi Tea

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Yogi Tea Adventskalender KRAV-certifierad 24 påsar”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram