Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Chocolate 1 st

  • Högkvalitativ
  • Lättanvänd
  • Långvarig

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade är en högkvalitativ och lättanvänd ögonbrynsskugga och ögonbrynsgel. Den är speciellt framtagen för att ge dina ögonbryn en naturlig och fyllig look. Med sin långvariga formula håller den hela dagen utan att smetas ut eller blekna. Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade finns i färgen "Chocolate" och är perfekt för dig som vill ha snygga och definierade ögonbryn. Med denna produkt kan du enkelt skapa olika ögonbrynsstilar och få ett professionellt resultat.

275.00kr

  • ✅ Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Chocolate - 1 st

  • ✅ Långvarig och vattenfast ögonbrynsskugga och gel

  • ✅ Ger naturlig definition och fyllighet till ögonbrynen

  • ✅ Enkel att applicera och skapa olika ögonbrynsstilar

  • ✅ Färgen "Chocolate" passar perfekt till mörkbruna ögonbryn

Beskrivning

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade - Chocolate

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade i färgen Chocolate är en fantastisk produkt för att skapa perfekta ögonbryn. Med denna ögonbrynsskugga och ögonbrynsgel i ett kan du enkelt forma och fylla i dina ögonbryn för en naturlig och definierad look.

Fylliga och definierade ögonbryn

Med Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade i färgen Chocolate kan du skapa fylliga och definierade ögonbryn på ett enkelt sätt. Den krämiga formulan gör det lätt att applicera produkten och forma ögonbrynen precis som du vill ha dem. Oavsett om du vill ha en naturlig look eller mer dramatiska ögonbryn, kan du enkelt bygga upp intensiteten med denna pomade.

Långvarig och vattenfast formula

En av fördelarna med Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade är dess långvariga och vattenfasta formula. När du har applicerat produkten kan du vara säker på att dina ögonbryn kommer att hålla sig på plats hela dagen, oavsett väderförhållanden eller aktiviteter. Du behöver inte oroa dig för att din ögonbrynsskugga ska smeta eller försvinna under dagen.

Enkel applicering

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade kommer i en praktisk förpackning med en liten borste. Borsten gör det enkelt att applicera produkten och forma ögonbrynen precis som du vill ha dem. Du kan enkelt fylla i tunna områden eller forma bågen på dina ögonbryn för att få den perfekta formen. Med denna pomade kan du skapa professionella resultat även om du är nybörjare på att forma ögonbryn.

Sammanfattning

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade i färgen Chocolate är en fantastisk produkt för att skapa fylliga och definierade ögonbryn. Med dess långvariga och vattenfasta formula kan du vara säker på att dina ögonbryn kommer att hålla sig på plats hela dagen. Appliceringen är enkel och med den medföljande borsten kan du forma ögonbrynen precis som du vill ha dem. Ge dina ögonbryn den uppmärksamhet de förtjänar med Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade.

Ytterligare information

Varumärke

Anastasia Beverly Hills

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Chocolate 1 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram