Rea!

BABOR Ampoule Concentrates Multi Vitamin 7 x 2 ml

Det ursprungliga priset var: 390.00kr.Det nuvarande priset är: 370.00kr.

Beskrivning

Babor Ampoule Concentrates Multi-Vitamin - Ett kraftfullt serum för ansiktet

Babor Ampoule Concentrates Multi-Vitamin är ett högkvalitativt serum som är speciellt utformat för att ge din hud en intensiv boost av näring och fukt. Med en unik kombination av flera viktiga vitaminer är detta serum perfekt för att förbättra hudens hälsa och utseende.

Fördelarna med Babor Ampoule Concentrates Multi-Vitamin

Detta serum är fullpackat med nyckelingredienser som hjälper till att förbättra hudens struktur och lyster. Här är några av fördelarna med att använda Babor Ampoule Concentrates Multi-Vitamin: 1. Förbättrar hudens elasticitet: Serumet innehåller vitamin A, som är känt för sina anti-aging-egenskaper. Det hjälper till att minska synliga rynkor och fina linjer, samtidigt som det förbättrar hudens elasticitet. 2. Skyddar mot fria radikaler: Med hjälp av antioxidantrika vitaminer som C och E skyddar detta serum din hud mot skadliga fria radikaler. Det hjälper till att förebygga åldrande och bevarar hudens ungdomliga utseende. 3. Jämnar ut hudtonen: Serumet innehåller även vitamin B3, som hjälper till att minska synliga pigmentfläckar och ojämn hudton. Det ger en jämnare och mer strålande hud. 4. Återfuktar och återställer: Babor Ampoule Concentrates Multi-Vitamin är berikat med hyaluronsyra, som är känd för sin förmåga att binda fukt. Det hjälper till att återfukta huden på djupet och ger en mjuk och smidig känsla.

Hur man använder Babor Ampoule Concentrates Multi-Vitamin

Detta serum kommer i små ampuller för att säkerställa maximal fräschhet och effektivitet. För att använda serumet, följ dessa steg: 1. Rengör och tonar din hud som vanligt. 2. Bryt försiktigt av toppen på en ampull. Använd en pappershandduk eller en ampullöppnare för att undvika skador. 3. Applicera serumet på ansikte, hals och dekolletage. Massera försiktigt in det i huden tills det har absorberats helt. 4. Avsluta med din vanliga fuktighetskräm för att låsa in serumets näringsämnen och ge extra fukt.

Slutsats

Babor Ampoule Concentrates Multi-Vitamin är ett kraftfullt serum som ger din hud en intensiv boost av näring och fukt. Med en unik kombination av flera viktiga vitaminer hjälper detta serum till att förbättra hudens hälsa och utseende. Genom att regelbundet använda detta serum kan du uppnå en jämnare hudton, förbättrad elasticitet och skydd mot åldrande. Ge din hud den omsorg den förtjänar med Babor Ampoule Concentrates Multi-Vitamin!

Ytterligare information

Varumärke

BABOR

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”BABOR Ampoule Concentrates Multi Vitamin 7 x 2 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram