BABOR DOCTOR Calming Cream Coated Mask 1 st

  • Babor ansiktsmask
  • Calming cream
  • 1 st

Babor ansiktsmask är en lugnande cream-coated mask som hjälper till att återfukta och lugna huden. Masken är speciellt utformad för att ge näring och lugna känslig hud. Med sin unika formula och högkvalitativa ingredienser ger den en avkopplande och återfuktande behandling för ansiktet. Babor ansiktsmask är perfekt för dig som vill ge din hud en extra boost av fukt och lugnande effekt. Med en förpackning på 1 st är den också praktisk att använda och ta med på resor. Ge din hud den omsorg den förtjänar med Babor ansiktsmask.

139.00kr

  • ✅ Babor Doctor Calming Cream Coated Mask är en ansiktsmask.

  • ✅ Masken är designad för att lugna och återfukta huden.

  • ✅ Produkten innehåller lugnande ingredienser som panthenol och allantoin.

  • ✅ Masken är enkel att använda och ger omedelbara resultat.

  • ✅ Förpackningen innehåller en mask och kan användas en gång.

Beskrivning

Babor Doctor Calming Cream Coated Mask - En lugnande ansiktsmask för känslig hud

Babor Doctor Calming Cream Coated Mask är en fantastisk ansiktsmask som är speciellt utformad för att lugna och vårda känslig hud. Denna mask är perfekt för dig som upplever rodnad, irritation eller obehag i huden och behöver en extra boost av lugnande och återfuktande ingredienser.

Lugnande och återfuktande ingredienser för känslig hud

Denna ansiktsmask innehåller en unik kombination av lugnande och återfuktande ingredienser som är skonsamma mot känslig hud. Den är berikad med lugnande extrakt från bland annat kamomill och aloe vera, som hjälper till att reducera rodnad och irritation. Dessutom innehåller den fuktgivande ingredienser som hjälper till att återfukta och mjukgöra huden.

Användning och fördelar

Babor Doctor Calming Cream Coated Mask är enkel att använda. Applicera ett jämnt lager av masken på rengjord hud och låt den verka i cirka 10-15 minuter. Skölj sedan av masken med ljummet vatten och avsluta med din vanliga hudvårdsrutin. Denna ansiktsmask har många fördelar för känslig hud. Den hjälper till att reducera rodnad och irritation, samtidigt som den ger en intensiv återfuktning och mjukgörande effekt. Efter användning kommer din hud att kännas lugnare, mer balanserad och strålande.

Varför välja Babor Doctor Calming Cream Coated Mask?

Det finns många anledningar till varför du bör välja Babor Doctor Calming Cream Coated Mask för din känsliga hud. För det första är den speciellt utformad för att lugna och vårda känslig hud, vilket gör den perfekt för dig som upplever rodnad, irritation eller obehag i huden. För det andra innehåller denna ansiktsmask en unik kombination av lugnande och återfuktande ingredienser som är skonsamma mot känslig hud. Den är även enkel att använda och ger snabba resultat. Slutligen är Babor ett välkänt och pålitligt varumärke inom hudvård. Deras produkter är kända för att vara av hög kvalitet och effektiva. Med Babor Doctor Calming Cream Coated Mask kan du vara säker på att du ger din känsliga hud den bästa möjliga vården. Sammanfattningsvis är Babor Doctor Calming Cream Coated Mask en fantastisk ansiktsmask för känslig hud. Den lugnar och vårdar huden samtidigt som den ger en intensiv återfuktning. Välj denna mask för att ge din känsliga hud den bästa möjliga vården och upplev en lugnare och mer balanserad hud.

Ytterligare information

Varumärke

BABOR

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”BABOR DOCTOR Calming Cream Coated Mask 1 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram