Rea!

BABOR Lip Protect Balm 1 st

114.00kr

Beskrivning

Babor Lip Protect Balm - För mjuka och återfuktade läppar

Babor Lip Protect Balm är en fantastisk produkt som är speciellt utformad för att ge dina läppar den omsorg de förtjänar. Med sina vårdande ingredienser och skyddande egenskaper är detta läppbalsam perfekt för att hålla dina läppar mjuka och återfuktade.

Fördelarna med Babor Lip Protect Balm

Babor Lip Protect Balm är berikad med närande ingredienser som hjälper till att återställa och bevara fuktbalansen i dina läppar. Dess unika formula hjälper till att skydda mot yttre påfrestningar som kan orsaka torrhet och sprickor.

Återfuktande och skyddande egenskaper

Detta läppbalsam är särskilt utformat för att ge intensiv återfuktning och skydd till dina läppar. Dess rika och krämiga konsistens glider smidigt på läpparna och bildar en skyddande barriär mot kyla, vind och andra yttre faktorer som kan torka ut läpparna.

Närande ingredienser för optimal vård

Babor Lip Protect Balm innehåller en kombination av närande ingredienser som hjälper till att vårda och skydda dina läppar. Bland dessa ingredienser finns sheasmör, som är känt för sina fuktgivande egenskaper, samt E-vitamin, som hjälper till att skydda mot fria radikaler och bevara hudens elasticitet.

Användning

Applicera Babor Lip Protect Balm på dina läppar vid behov, särskilt under kalla och torra väderförhållanden. Massera försiktigt in balsamet på läpparna tills det har absorberats helt. För bästa resultat, använd regelbundet och kombinera med andra produkter från Babor för en komplett hudvårdsrutin.

Sammanfattning

Babor Lip Protect Balm är det perfekta valet för dig som vill ha mjuka och återfuktade läppar. Med sina närande och skyddande egenskaper hjälper detta läppbalsam till att bevara fuktbalansen och skydda mot yttre påfrestningar. Applicera det regelbundet för att njuta av dess fördelar och få läppar som ser och känns fantastiska.

Ytterligare information

Varumärke

BABOR

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”BABOR Lip Protect Balm 1 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram