Björn Axén Volume Mousse Mini 80 ml

  • Hårspray
  • Harmousse
  • Björn Axén

Björn Axén Volume Mousse Mini är en populär hårspray och harmousse i ett. Med en volym på 80 ml är den perfekt att ha med sig på resan eller i handväskan. Produkten ger håret volym och stadga samtidigt som den skyddar mot fukt och frissighet. Björn Axén är ett välkänt varumärke inom hårvård och deras produkter är kända för att vara av hög kvalitet. Med denna volume mousse kan du skapa en frisyr som håller hela dagen utan att tynga ner håret. Ge ditt hår extra volym och stadga med Björn Axén Volume Mousse Mini.

60.00kr

  • ✅ Ger volym och stadga till håret

  • ✅ Innehåller 80 ml produkt

  • ✅ Perfekt för resor eller att ha med i handväskan

  • ✅ Ger en naturlig och hållbar frisyr

  • ✅ Passar alla hårtyper och längder

Beskrivning

Björn Axén Volume Mousse Mini - För volym och stadga

Björn Axén Volume Mousse Mini är en populär hårprodukt som ger volym och stadga åt ditt hår. Med denna mousse kan du skapa fantastiska frisyrer som håller hela dagen. Produkten är perfekt för dig som vill ha extra volym i ditt hår eller behöver stadga för att hålla frisyren på plats.

Få volym och fyllighet

Med Björn Axén Volume Mousse Mini kan du enkelt få volym och fyllighet i ditt hår. Mousset är lätt att applicera och ger en långvarig effekt. Den innehåller speciella ingredienser som lyfter upp håret från rötterna och ger det extra volym och fyllighet. Du kan använda mousset både i fuktigt och torrt hår, beroende på vilken effekt du vill uppnå.

Stadga och hållbarhet

En av fördelarna med Björn Axén Volume Mousse Mini är dess stadga och hållbarhet. Mousset ger ditt hår stadga och hjälper till att hålla frisyren på plats hela dagen. Du behöver inte oroa dig för att din frisyr ska tappa formen eller bli platt under dagen. Med denna mousse kan du känna dig trygg med att din frisyr kommer att se snygg och stylad ut hela dagen lång.

Användning och applicering

Björn Axén Volume Mousse Mini är enkel att använda och applicera. Skaka flaskan väl innan användning och spraya sedan en liten mängd mousse i handflatan. Fördela mousset jämnt i fuktigt eller torrt hår, från rötterna till topparna. Du kan sedan använda en kam eller borste för att forma och styla ditt hår som du önskar. För bästa resultat rekommenderas att du fönar håret efter applicering.

Sammanfattning

Björn Axén Volume Mousse Mini är en hårprodukt som ger volym och stadga åt ditt hår. Med denna mousse kan du skapa fantastiska frisyrer som håller hela dagen. Produkten ger volym och fyllighet samtidigt som den ger stadga och hållbarhet. Appliceringen är enkel och resultatet blir en snygg och stylad frisyr. Prova Björn Axén Volume Mousse Mini för att få volym och stadga i ditt hår!

Ytterligare information

Varumärke

Björn Axén

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Björn Axén Volume Mousse Mini 80 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram