Rea!

ByBarb Presentkit: Sidenörngott + Stor Sidensnodd Mörkgrå 1 set

  • Hårvård
  • Håraccessoarer
  • ByBarb presentkit

ByBarb presentkit är ett set med håraccessoarer för hårvård. Det innehåller ett sidenörngott och en stor sidensnodd i mörkgrå färg. Sidenörngottet är tillverkat av högkvalitativt sidenmaterial som är skonsamt mot håret och minskar risken för slitage och kluvna toppar. Den stora sidensnodden är perfekt för att hålla håret på plats och ger en elegant touch till frisyren. Med detta presentkit kan du ge ditt hår den omsorg det förtjänar och samtidigt se stilfull ut. Beställ ditt ByBarb presentkit idag för att ta hand om ditt hår på bästa sätt.

809.00kr

  • ✅ ByBarb presentkit med sidenörngott och sidensnodd i mörkgrått.

  • ✅ Tillverkat av högkvalitativt silke för skonsam hårvård.

  • ✅ Minskar friktionen och motverkar kluvna hårtoppar.

  • ✅ Ger en lyxig känsla och skyddar håret under natten.

  • ✅ Perfekt present till någon som vill vårda sitt hår.

Beskrivning

ByBarb Presentkit - Sidenörngott & Sidensnodd

ByBarb Presentkit är det perfekta valet för dig som vill ge ditt hår lite extra omsorg och lyx. Med detta kit får du både ett sidenörngott och en sidensnodd, som är tillverkade av högkvalitativt material för att skydda ditt hår och samtidigt ge det en elegant touch.

Sidenörngott för skonsam hårvård

Sidenörngottet i detta presentkit är tillverkat av 100% naturlig siden, vilket gör det perfekt för skonsam hårvård. Sidenmaterialet minskar friktionen mot håret när du sover, vilket kan bidra till att minska slitage och trassel. Dessutom hjälper det till att bevara fukt och glans i ditt hår, så att du vaknar upp med ett vackert och välmående hår varje morgon.

Sidensnodd för elegant hårsnörning

I detta presentkit ingår även en sidensnodd, som är perfekt för att snöra upp ditt hår på ett elegant sätt. Sidensnodden är tillverkad av samma högkvalitativa siden som örngottet och är skonsam mot ditt hår. Den är också elastisk och lätt att använda, vilket gör det enkelt att skapa olika frisyrer utan att skada eller slita på håret.

Fördelar med ByBarb Presentkit

- Skonsam hårvård: Sidenmaterialet minskar friktionen mot håret och minskar därmed risken för slitage och trassel. - Bevarar fukt och glans: Sidenörngottet hjälper till att bevara fukt och glans i ditt hår, vilket resulterar i ett vackert och välmående hår. - Elegant hårsnörning: Sidensnodden ger dig möjlighet att snöra upp ditt hår på ett elegant sätt och skapa olika frisyrer utan att skada håret. - Högkvalitativt material: Både örngottet och sidensnodden är tillverkade av högkvalitativt siden för bästa möjliga resultat. ByBarb Presentkit är det ultimata valet för dig som vill ge ditt hår den bästa möjliga vården och samtidigt addera en touch av lyx till din hårrutin. Investera i detta kit och upplev skillnaden i ditt hår redan från första användningen. Ge ditt hår det det förtjänar med ByBarb Presentkit - Sidenörngott & Sidensnodd!

Ytterligare information

Varumärke

ByBarb

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”ByBarb Presentkit: Sidenörngott + Stor Sidensnodd Mörkgrå 1 set”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram