Rea!

Clean Drink BCAA Äpple & Päron 330 ml

  • Funktionell dryck
  • BCAA
  • Apple päron smak

Clean Drink BCAA är en funktionell dryck som innehåller BCAA (grenade aminosyror) och har en uppfriskande smak av äpple och päron. Denna dryck är perfekt för dig som vill få i dig extra aminosyror under träning eller som en energikick under dagen. Clean Drink BCAA är en populär produkt inom träningsvärlden och kan hjälpa till att förbättra återhämtning och muskeluppbyggnad. Den kommer i en praktisk förpackning på 330 ml och är lätt att ta med sig överallt. Prova Clean Drink BCAA idag och ge din träning en extra boost!

15.00kr

  • ✅ Clean Drink BCAA Apple & Päron är en funktionell dryck.

  • ✅ Innehåller grenade aminosyror (BCAA) för muskelåterhämtning.

  • ✅ Smakar friskt av äpple och päron.

  • ✅ Innehåller inget tillsatt socker.

  • ✅ Förpackad i en praktisk 330 ml flaska.

Beskrivning

Clean Drink BCAA Apple Päron - En funktionell dryck för träning och återhämtning

Clean Drink BCAA Apple Päron är en populär funktionell dryck som är speciellt utformad för att hjälpa dig under träning och återhämtning. Med en uppfriskande smak av äpple och päron är denna dryck ett perfekt alternativ för att hålla dig hydrerad och ge dig extra energi när du behöver det som mest.

Fördelarna med Clean Drink BCAA Apple Päron

Clean Drink BCAA Apple Päron innehåller en kombination av grenade aminosyror (BCAA) och elektrolyter som är viktiga för att bibehålla en balanserad vätskenivå i kroppen. BCAA är kända för att främja muskelproteinsyntesen och minska muskelnedbrytning under träning, vilket kan hjälpa till att förbättra din prestation och återhämtning. Denna funktionella dryck är också berikad med vitamin B6, som spelar en viktig roll i kroppens ämnesomsättning och energiproduktion. Det kan hjälpa till att öka din energinivå och förbättra din fysiska prestation.

Hur man använder Clean Drink BCAA Apple Päron

Clean Drink BCAA Apple Päron är enkel att använda. Du kan dricka den före, under eller efter träning för att få bästa effekt. För att njuta av den uppfriskande smaken och de fördelaktiga egenskaperna hos denna dryck, öppna bara flaskan och drick den direkt. Du kan också kyla den i kylskåp för en extra svalkande upplevelse.

Varför välja Clean Drink BCAA Apple Päron

Clean Drink BCAA Apple Päron är ett utmärkt val för alla som är aktiva och vill optimera sin träning och återhämtning. Med dess kombination av BCAA, elektrolyter och vitamin B6 kan denna dryck hjälpa till att förbättra din prestation, minska muskelnedbrytning och öka din energinivå. Dessutom är Clean Drink BCAA Apple Päron fri från onödiga tillsatser och socker, vilket gör den till ett hälsosamt alternativ för att hålla dig hydrerad och fokuserad under träning. Beställ din Clean Drink BCAA Apple Päron idag och upplev fördelarna med denna funktionella dryck för träning och återhämtning.

Ytterligare information

Varumärke

Clean Drink

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Clean Drink BCAA Äpple & Päron 330 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram