Rea!

Cutrin Bio+ Original Special Shampoo 200 ml

  • Mjällbekämpande
  • Naturliga ingredienser
  • 200 ml förpackning

Cutrin Bio Original Special Shampoo är en effektiv mjällschampo som hjälper till att bekämpa och förebygga mjällbildning. Med sina naturliga ingredienser är det skonsamt för hårbotten samtidigt som det effektivt tar bort mjäll och lugnar irriterad hårbotten. Förpackningen innehåller 200 ml av produkten, vilket ger dig tillräckligt med schampo för en långvarig användning. Med Cutrin Bio Original Special Shampoo kan du få ett friskt och mjällfritt hår på ett enkelt och skonsamt sätt.

137.00kr

  • ✅ Effektivt schampo mot mjäll och hårbottenproblem

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser för skonsam hårvård

  • ✅ Passar alla hårtyper och kan användas dagligen

  • ✅ Ger håret en fräsch och ren känsla

  • ✅ Dermatologiskt testad och rekommenderad av experter

Beskrivning

Cutrin Bio Original Special Shampoo - För ett mjällfritt hår

Cutrin Bio Original Special Shampoo är en effektiv och skonsam hårvårdsprodukt som är speciellt utformad för att bekämpa mjäll och hårbottenproblem. Med en unik sammansättning av naturliga ingredienser och avancerad teknologi ger denna schampo en djuprengörande och vårdande effekt för att hålla ditt hår friskt och mjällfritt.

Naturliga ingredienser för en balanserad hårbotten

Cutrin Bio Original Special Shampoo innehåller noggrant utvalda naturliga ingredienser som hjälper till att balansera hårbotten och minska mjällbildning. En av de viktigaste ingredienserna är salicylsyra, som har antiinflammatoriska egenskaper och hjälper till att lösa upp och avlägsna mjäll. Dessutom innehåller schampot även mentol, som ger en svalkande och lugnande effekt på hårbotten.

Djuprengörande och vårdande effekt

Med sin unika formula rengör Cutrin Bio Original Special Shampoo håret på djupet och tar bort orenheter och överflödigt fett. Samtidigt återfuktar och vårdar schampot håret, vilket gör det mjukt och glansigt. Den skonsamma formulan passar alla hårtyper och kan användas dagligen utan att torka ut håret eller irritera hårbotten.

Användning och resultat

För att använda Cutrin Bio Original Special Shampoo, massera in en liten mängd schampo i vått hår och hårbotten. Låt schampot verka i några minuter innan du sköljer noggrant. Upprepa vid behov. För bästa resultat rekommenderas att använda schampot regelbundet. Efter regelbunden användning av Cutrin Bio Original Special Shampoo kommer du att märka en tydlig förbättring av ditt hårs tillstånd. Mjäll minskar och hårbotten blir balanserad och lugn. Ditt hår kommer att kännas rent, friskt och fullt av liv.

Sammanfattning

Cutrin Bio Original Special Shampoo är den perfekta lösningen för dig som vill bli av med mjäll och hårbottenproblem. Med sin unika sammansättning av naturliga ingredienser och djuprengörande effekt ger detta schampo dig ett mjällfritt och friskt hår. Använd regelbundet för att uppnå bästa resultat och njut av ett vackert och välmående hår.

Ytterligare information

Varumärke

Cutrin

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Cutrin Bio+ Original Special Shampoo 200 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram