Rea!

Dapper Dan Deluxe Pomade 50 ml

  • Hårvax
  • Gel
  • Dapper Dan

Dapper Dan Deluxe Pomade är en populär hårvax-gel som ger en snygg och hållbar frisyr. Med en volym på 50 ml är den perfekt att ha med sig på resan eller i väskan. Denna produkt ger en stark stadga och ger håret en glansig finish. Använd den för att skapa olika frisyrer och styla ditt hår precis som du vill ha det. Dapper Dan Deluxe Pomade är ett måste för alla som vill ha ett perfekt stylat hår som håller hela dagen.

111.00kr

  • ✅ Ger stadga och glans till håret.

  • ✅ Innehåller 50 ml av Dapper Dan Deluxe Pomade.

  • ✅ Passar för alla hårtyper och frisyrer.

  • ✅ Enkel att applicera och tvätta ur.

  • ✅ Ger långvarig hållbarhet och flexibilitet.

Beskrivning

Dapper Dan Deluxe Pomade - För en stilfull hårvaxning

Dapper Dan Deluxe Pomade är en högkvalitativ hårvax som ger dig möjligheten att skapa en stilfull och elegant frisyr. Med denna produkt kan du enkelt forma och styla ditt hår på ett sätt som passar din personliga stil och preferenser.

Enkel applicering och långvarig stadga

Dapper Dan Deluxe Pomade är enkel att applicera och ger en långvarig stadga. Den har en krämig konsistens som gör det lätt att fördela produkten jämnt i håret. Oavsett om du vill ha en snygg slickad frisyr eller en mer rufsig look, kan du enkelt skapa den önskade stilen med denna hårvax.

Glans och flexibilitet

Dapper Dan Deluxe Pomade ger en naturlig glans till ditt hår, vilket ger en extra touch av elegans till din frisyr. Dessutom ger produkten flexibilitet, vilket innebär att du kan ändra din frisyr under dagen utan att behöva applicera mer vax. Detta gör det perfekt för dem som vill ha möjligheten att ändra sin look när som helst.

Högkvalitativa ingredienser

Dapper Dan Deluxe Pomade är tillverkad av högkvalitativa ingredienser som är skonsamma mot håret och hårbotten. Produkten innehåller inga skadliga kemikalier eller parabener, vilket gör den säker att använda regelbundet. Dessutom är den lätt att tvätta ur, vilket gör att du enkelt kan återgå till din naturliga frisyr när du vill.

Varför välja Dapper Dan Deluxe Pomade?

- Ger en stilfull och elegant frisyr - Enkel applicering och långvarig stadga - Naturlig glans och flexibilitet - Tillverkad av högkvalitativa och skonsamma ingredienser - Lätt att tvätta ur Sammanfattningsvis är Dapper Dan Deluxe Pomade det perfekta valet för dig som vill ha en stilfull och elegant frisyr. Med dess enkla applicering, långvariga stadga och naturliga glans kan du skapa den perfekta frisyren för varje tillfälle. Välj Dapper Dan Deluxe Pomade och ge ditt hår den uppmärksamhet det förtjänar.

Ytterligare information

Varumärke

Dapper Dan

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dapper Dan Deluxe Pomade 50 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram